Elektrische Haarden

Vergis je niet: een elektrische haard mag dan wel artificieel klinken, maar dat is het allerminst met de technologie die we vandaag kennen. Een elektrische kachel combineert de voordelen van de hout- en gashaard met die van elektrische toepassingen in het algemeen.

Go wild met de elektrische haard

Verbeke haarden specialiseert zich sinds enkele jaren nu ook in de elektrische sfeerhaard. In onze beide showrooms staan heel wat modellen van de elektrische openhaard opgesteld van verschillende merken zoals de Faber elektrische haard,Dimplex elektrische haard en deDru elektrische haard. We hechten er veel belang aan om jullie een duidelijk verschil te laten zien en voelen in de verschillende vuurbeelden van onze elektrische sfeerhaarden.

 

Van klassiek elektrisch haardje tot hedendaagse elektrische sfeerhaard  

Het is nu wel overduidelijk dat heel wat mensen kiezen om een elektrische sfeerhaard te plaatsen omdat dit toch heel wat voordelen met zich meebrengt.

 

Enkele redenen waarom je een elektrische kachel zou plaatsen

• In combinatie met zonnepanelen is een elektrische haardvuur een extra warmtebron en extra voordelig. 

• Je kunt de elektrische haard in elke ruimte plaatsen ( elektrische haard in appartement of slaapkamer…)

• Je hoeft geen rekening te houden met een rookkanaal of klassieke schouw

• Je hebt enkel een gewoon stopcontact nodig om je elektrische sfeerhaard in werking te stellen.

• Je hebt nu ook al zeer realistische vuurbeelden

• Je hebt geen zo'n dure installatiekosten bij de plaatsing van de elektrische haard

• het is een milieu vriendelijke warmtebron en bron van gezelligheid

• de elektrische haarden warmte wordt beperkt tot 2 KW

Geen gesleur met hout

Onderhoudsvriendelijk

Realistisch vuurbeeld van de sfeerhaard

 

Er zijn diverse uitvoeringen van de sfeerhaard elektrisch. Het ene model, de led sfeerhaard zonder verwarming of met verwarming,houdt het bij een sfeervolle gloed, terwijl de andere volop voor de authentieke beleving gaat. De elektrische waterdamphaard die de verschillen met het vuurbeeld van de klassieke openhaard in rook laten opgaan. Over rook gesproken: de elektrische haard met echte vlammen worden nagebootst in de vorm van waterdamp. De laatste nieuwe trend bij de elektrische haarden....vuur uit water. Hieronder leggen we uitvoeriger de verschillende technologieën uit. 

De virtuo, de Dru elektrische haard biedt een 3D Video-effect van vlammen op natuurechte houtblokken. Deze elektrische haard is gebaseerd op de body van de gashaard, vandaar het realistische effect en dit gecombineerd met verschillende beelden die kunnen gekozen worden.

De Faber opti myst en dimplex haard: Deze elektrische haard die haar vuurbeeld haalt uit het vernevelen van water in combinatie met LED.  Dit systeem is zowel te verkrijgen bij de dimplex sfeerhaarden en eveneens bij het hogere segment van de Faber haarden. De Faber EmatriX heeft de body van de gashaard en wordt zoals de gashaarden ook standaard uitgerust met een app waardoor je de haard heel persoonlijk kunt instellen. 

Opti Virtual van dimplex sfeerhaarden: Dit unieke, gepatenteerde systeem van Dimplex combineert het beeld van flakkerende vlammen en driedimensionale houtblokken met opgloeiende LED’s, waaruit nu en dan vonken lijken weg te springen. Het geluid van knisperend hout maakt de beleving van een echt vuur helemaal compleet.

Revillusion van Dimplex fires: Het gepatenteerde Revillusion vuureffect van deze elektrische inbouwhaard zorgt voor levendige en realistisch ogende vlammen, die opstijgen uit het midden van de haard. Bovendien kun je de vlammen en de verlichting uitgebreid aanpassen. Het Revillusion vlam-technologie verdubbelt de visuele diepte van de haard

Een elektrisch haardvuur, de perfecte match bij zonnepanelen

Wie gebruik maakt van eigen zonnepanelen of andere duurzame bronnen kan de overtollige energie kwijt via een elektrische haard. Op die manier verwarm je én ecologisch, én budgetvriendelijk. Wie had dit ooit durven denken...een open haard elektrisch?

Breed prijsbereik bij de elektrische openhaard

Voor elk budget bestaat er een elegante elektrische haard. Faber is één van de meest populaire merken op de markt die het grootste gamma aan elktrische haardvuren heeft. In hun gamma zowel de led haard en de elektrische haard met echte vlammen.  Daarnaast bestaan er ook goedkopere haarden, bijvoorbeeld van het merk Dimplex.

Welke vormen bij de elektrische inbouwhaarden?

De elektrische haard komt in alle vormen uit, niet enkel de traditionele vorm van de open haard maar ook de doorkijkhaard elektrisch, de elektrische hoekhaard en de 3 zijdige elektrische haard kunnen voorgesteld worden om in je elektrische haardwand ingewerkt te worden.

 

Lees hier meer over onze werkwijze hoe de elektrische haardwanden tot stand komen.

Ontdek een greep uit onze realisaties met elektrische haardvuren

Laat je inspireren door onze toonzalen in Poperinge en Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Geïnspireerd?

Laat je inspireren door onze toonzalen in Poperinge en Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.
Bezoek onze showrooms

Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64