Elektrische Haarden

Vergis je niet: een elektrische haard mag dan wel artificieel klinken, maar dat is het allerminst met de technologie die we vandaag kennen. Een elektrische kachel combineert de voordelen van de hout- en gashaard met die van elektrische toepassingen in het algemeen.

Go wild met de elektrische haard

De grootste meerwaarde van een elektrische haard is dat je qua design niet gebonden bent aan rookkanalen, gasleidingen en andere noodzakelijke voorzieningen zoals bij houthaarden en gashaarden die werken met echt vuur. Dit betekent dat je qua ontwerp en inbouwmogelijkheden met een elektrische openhaard veel meer ruimte hebt om er iets exclusief van te maken. Bij een elektrisch haardvuur heb je qua materiaalkeuze voor de haardwand veel meer mogelijkheden. De afwerking rond de elektrische haard kan zelfs met houtstructuur of met andere materialen die helaas niet kunnen bij een houtvuur. Bij een haardwand met een elektrische kachel kan je kasten maken vlak boven het elektrisch haardvuur, dit is enkel mogelijk bij haardvuren zonder rookkanaal. 

Realistisch vuurbeeld van de elektrische open haard

Er zijn diverse uitvoeringen van de elektrische haard, het ene model, de led haard, houdt het bij een sfeervolle gloed, terwijl de andere volop voor de authentieke beleving gaat. De elektrische haarden die warmte geven, zodat de verschillen met klassieke haarden in rook opgaan. Over rook gesproken: we hebben nog de elektrische haard met echte vlammen die worden nagebootst in de vorm van waterdamp. De laatste nieuwe trend bij de elektrische haard....vuur uit water.

Een elektrisch haardvuur, de perfecte match bij zonnepanelen

Wie gebruik maakt van eigen zonnepanelen of andere duurzame bronnen kan de overtollige energie kwijt via een elektrische haard. Op die manier verwarm je én ecologisch, én budgetvriendelijk. Wie had dit ooit durven denken...een open haard elektrisch?

Breed prijsbereik bij de elektrische openhaard

Voor elk budget bestaat er een elegante elektrische haard. Faber is één van de meest populaire merken op de markt die het grootste gamma aan elktrische haardvuren heeft. In hun gamma zowel de led haard en de elektrische haard met echte vlammen.  Daarnaast bestaan er ook goedkopere haarden, bijvoorbeeld van het merk Dimplex.

Ontdek een greep uit onze realisaties met elektrische haardvuren

Laat je inspireren door onze toonzalen in Poperinge en Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Geïnspireerd?

Laat je inspireren door onze toonzalen in Poperinge en Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.
Bezoek onze showrooms

Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64