Elektrische Haarden

Vergis je niet: een elektrische haard mag dan wel artificieel klinken, maar dat is het allerminst met de technologie die we vandaag kennen. Een elektrische kachel combineert de gezelligheid van de hout- en gashaard met de veiligheid, milieuvriendelijkheid en het gemak van elektrische toepassingen. Geen wonder dus dat steeds meer mensen voor de voordelen van een elektrische kachel kiezen.

Een elektrische haard: gezellig én voordelig

Sinds enkele jaren specialiseert Verbeke haarden zich in de elektrische sfeerhaard. In onze beide showrooms staan heel wat modellen van de elektrische openhaard opgesteld van verschillende merken zoals de Faber elektrische haard, de Dimplex elektrische haard, de Safretti sfeerhaard en de Dru elektrische haard

Waarom de elektrische kachel of elektrische haard zo populair is?

• In combinatie met zonnepanelen zijn elektrische haardvuren een extra warmtebron waarmee je geld bespaart

• Je kan de elektrische haard in elke ruimte plaatsen: met een elektrische haard maak je het extra knus in een appartement of zelfs je slaapkamer!

• Je hoeft geen rookkanaal of klassieke schouwte voorzien

• Je hebt enkel een gewoon stopcontact nodig om je elektrische sfeerhaard in werking te stellen.

• Je hebt nu ook al zeer realistische vuurbeelden

• Je hebt geen dure installatiekosten bij de plaatsing van de elektrische haard

• het is een milieuvriendelijke bron van warmte én gezelligheid

• de warmte van elektrische haarden blijft beperkt tot 2 KW

Geen gesleur met brandhout

• Een elektrische haard is onderhoudsvriendelijk

Geniet van het realistisch vuurbeeld van je elektrische sfeerhaard

De elektrische waterdamphaard doet de verschillen met het vuurbeeld van de klassieke openhaard in rook opgaan. Over rook gesproken: de vlammen van een elektrische haard worden nagebootst in de vorm van waterdamp. De laatste nieuwe trend bij de elektrische haarden: vuur uit water. 

De waterdamphaard bestaat zowel bij Dimplex in het goedkopere segment als bij Faber in het hogere segment.

We hechten er veel belang aan om jullie in onze haardenwinkel een duidelijk verschil te laten zien en voelen in de verschillende vuurbeelden van onze elektrische sfeerhaarden.Hieronder leggen we uitvoeriger de verschillende technologieën van een elektrisch haardvuur uit. 

De DRU Virtuo: niet zomaar een elektrische haard
De Opti-Myst elektrische haarden
Opti Virtual van Dimplex: een streling voor alle zintuigen
Revillusion van Dimplex fires: levendig en realistisch

Een elektrische haard: veilig en veelzijdig

Aangezien elektrische haarden brandveilig zijn, hoeven we daar minder rekening mee te houden bij de keuze van de materialen en de functionaliteit. Boven de haard kan bijvoorbeeld een kastenwand komen, afgewerkt in ieder soort hout. De elektrische sfeerhaard geeft maar een beperkte warmte af zodat alles er rond veilig kan geplaatst worden. 

Meer weten?   Lees ons artikel over de elektrische inzethaard

Zonnepanelen en een elektrische haard: gratis gezelligheid

Heb je zonnepanelen of andere duurzame bronnen? Dan kan je de overtollige energie gebruiken met een elektrische haard. Op die manier verwarm je ecologisch én budgetvriendelijk. Zo geniet je nog meer van je elektrisch haardje!

Voor elk budget een elektrische open haard

Voor elk budget bestaat er een elegante elektrische haard. 

Met de waterdamphaard is Faber is één van de meest populaire merken met het grootste gamma aan elektrische haardvuren. In hun aanbod vind je zowel de LED haard en de elektrische haard met echte vlammen. 

Daarnaast bestaan er ook goedkopere haarden, zoals de toestellen van het merk Dimplex dat over het grootste gamma beschikt.

Elektrische inbouwhaarden in elke vorm

De elektrische haard komt in alle vormen uit, niet enkel de traditionele vorm van de open haard maar ook de elektrische doorkijkhaard, de elektrische hoekhaard en de driezijdige elektrische haard kan je in je elektrische haardwand inwerken.

Kies de elektrische kachel die bij je past

Over smaak valt niet te twisten. Gelukkig vind je voor elk interieur een passende elektrische haard in onze winkels. 

Ben je op zoek naar inspiratie voor een elektrisch haardvuur? Dan kan je alvast wat ideeën opdoen in ons 

GRATIS INSPIRATIE BOEK

Overweeg je een elektrisch haardvuur?

Laat je inspireren in onze showroom

Welke is nu de beste elektrische haard voor jouw wensen en budget? Daar kom je meteen achter in onze winkels in Poperinge en Waregem. Zo kan je de elektrische kachels en haarden van dichtbij bewonderen, in al hun glorie.

We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

 

Ontdek een greep uit onze realisaties met elektrische haardvuren

Laat je inspireren door onze toonzalen in Poperinge en Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Geïnspireerd?

Laat je inspireren door onze toonzalen in Poperinge en Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.
Bezoek onze showrooms

Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64