Van ontwerp tot realisatie van de elektrische wandhaard.

Je elektrische haardwand van A tot Z

In de beide showrooms van Verbeke haarden kan je niet enkel terecht om de elektrische kachel te bekijken, te vergelijken en je er te laten over informeren, maar wij kunnen je begeleiden van A tot Z in het gehele interieurproject. (van keuze van het vlambeeld bij je elektrisch kachel tot een open haard ombouwen)  We gaan volgens een duidelijk stappenplan te werk.

Stap 1: Bezoek onze showroom en maak eerst kennis met de vuurbeelden.

We ontvangen je graag In onze toonzalen, we nemen je mee op ontdekkingsreis doorheen de verschillende systemen van onze elektrische sfeerkachels. Onze inteurspecialisten adviseren je graag en kunnen je alle elektrische haarden demonsteren. Je kunt er zelf je elektrische haard bedienen en naar keuze instellen.

Het gamma aan elektrische haarden beperkt zich niet meer tot een frontmodel maar ook de 3 zijdige elektrische haard, een elektrische doorkijkhaard, de elektrische hoekhaard en zelfs de elektrisch hanghaard zijn echt in. De tijd dat de elektrische sfeerhaard nog maar net uitkwam is bij Verbeke haarden al lang voorbij. Misschien kunnen we binnenkort zelfs ook de elektrische buitenhaard voorstellen? 

Stap 2: We maken een projectstudie

Niet enkel een gashaard of houthaard vragen een grondige voorstudie maar de elektrische haard dient ook met grote zorg te worden geïntegreerd. Onze interieuradviseurs luisteren met grote zorg naar je wensen en behoeften, bestuderen de bouwplannen en stellen je de gepaste sfeerhaard voor. Heel wat verschillende modellen van de elektrische haarden worden voorgesteld.  

Stap 3: Een veelzeggend voorontwerp

Wanneer de grote lijnen zijn vastgelegd, gaan onze interieurspecialisten aan het werk. Door middel van schetsen en/of 3D-simulaties laten ze je op een realistische manier zien hoe we jouw elektrische haard, in jouw interieur kunnen integreren.

Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Lees hier de 5 stappen tot het ontwerp

Stap 4: De bestelling

Eens de knoop is doorgehakt plaatsen we de bestelling, en spreken we een tijdstip af waarop de installatie van de sfeerhaard kan plaatsvinden door ons team van specialisten.

Stap 5: Installatie van je elektrische sfeerhaard

We installeren je haard of kachel en maken hem startklaar. Gezelligheid gegarandeerd. Eens alles piekfijn is geïnstalleerd en uitvoerig getest, leggen we jou haarfijn uit hoe de bediening werkt. De nieuwe elektrische haarden worden vaak met een app bedient en dit wordt dan ook door onze installateurs ter plaatse uitgelegd. Nadat  de sfeerhaard is geplaatst kan de elektrische wandhaard worden opgemeten en gemaakt.

Geïnspireerd?

Kom het vuur beleven in ons experience center in Poperinge of Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Maak jouw afspraak

Haarden Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Haarden Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64