Persoonlijk advies op maat

Maak je afspraak in onze showroom in Waregem of Poperinge en krijg een duidelijk beeld van alle haardmogelijkheden. Je ontdekt er de kachels, gas-, hout-, en elektrische haarden. Een haard dat moet je komen beleven!

Onze interieurspecialisten staan klaar om met je mee te denken en jouw ontwerp uit te tekenen. Ze staan je niet enkel te woord op gebied van esthetische haardwanden, maar ook technisch wordt er niks aan het toeval overgelaten.

Wij werken steeds op afspraak

Ja, ook tijdens de openingsuren. Dit om je meteen goed te kunnen adviseren en zo hoef je geen nodeloze tijd te spenderen aan wachten. Als voorbereiding voor je showroombezoek maakten we een handige checklist zodat je direct alle info mee hebt tijdens je afspraak. 

 

 

Maak je afspraak

We nodigen je graag uit in onze showroom voor een persoonlijke afspraak. We nemen binnen 2 dagen telefonisch contact met je op om concreet af te spreken. 

Showroom haarden Poperinge

Showroom haarden Waregem

 

 

Aangepaste routeomschrijving Verbeke haarden en kachels Waregem

Wegens werkzaamheden bij de afrit 4 Deerlijk is de showroom te Waregem via de Belgiek niet bereikbaar. Via onderstaande link kan je de omleiding gemakkelijk via stad Deerlijk volgen. 

Kom je van  snelweg Gent?   AFRIT DEERLIJK --> RECHTS AFSLAAN  --> 1 ste LICHTEN RECHTS --> richting centrum rijden +/- 900 m --> RECHTS AFSLAAN naar st rochusstraat --> st Rochusstraat meedraaien naar links --> einde AFSLAAN RECHTS waregemstraat --> TOT AAN LICHTEN en AFSLAAN RECHTS  Breestraat in --> AFSLAAN LINKS nijverheidslaan --> VOLLEDIG TOT HET EINDE RIJDEN en aan bedrijf POLLET WATER GROUP rechts in volledig ten einde rijden 

Kom je van snelweg Kortrijk? AFRIT DEERLIJK --> LINKS AFSLAAN  --> 2 de LICHTEN RECHTS --> --> richting centrum rijden +/- 900 m --> RECHTS AFSLAAN naar st rochusstraat --> st Rochusstraat meedraaien naar links --> einde AFSLAAN RECHTS waregemstraat --> TOT AAN LICHTEN en AFSLAAN RECHTS  Breestraat in --> AFSLAAN LINKS nijverheidslaan --> VOLLEDIG TOT HET EINDE RIJDEN en aan bedrijf POLLET WATER GROUP rechts in volledig ten einde rijden 

 

OMLEIDING

Openingsuren van Verbeke haarden

Showroom haarden en kachels Verbeke haarden Poperinge

Ouderdomseweg 10 - 12 
8970 Poperinge
057/33 30 07

Ma: 14h - 18h  
Di: 10h - 12h en 14h - 18h  
Wo: 10h - 12h en 14h - 18h  
Do: 10h - 12h en 14h - 18h  
Vr: 10h - 12h en 14h - 18h  
Za: 10h - 12h  (vanaf 1 mei tot 1 september gesloten op zaterdag namiddag) 

Showroom haarden en kachels Verbeke haarden Waregem

Textielstraat 2   B5060
8790 Waregem 
(E17 Kortrijk Gent - Afrit 4 Deerlijk 
In de Textielstraat, laatste zijstraat rechts VOOR rondpunt.)
056/77 34 64

Ma: Gesloten
Di: 10h - 12h en 14h - 18h 
Wo: 10h - 12h en 14h - 18h 
Do: 10h - 12h en 14h - 18h 
Vr: Gesloten
Za: 10h - 12h
  (vanaf 1 mei tot 1 september gesloten op zaterdag namiddag)

De troeven van Verbeke Haarden?

Niet enkel het esthetische

Een haard of kachel is slechts het begin bij Verbeke Haarden. We denken na over het grotere plaatje. Onze aandacht gaat niet alleen uit naar het visuele aspect maar ook naar de functionaliteit en je wooncomfort.

Maatwerk met meerwaarde

Met onze maatwerk maken onze interieurspecialisten het echte verschil. We begeleiden je dus niet alleen bij de keuze en het gebruik van je toestel, maar ook de volledige integratie in je interieur of wooneenheid.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is niet zomaar een modewoord, maar een prioriteit in het volledige traject. We denken na over het ecologische aspect, maar ook over de verbruikskosten en de keuze van de materialen.

Tevredenheidscertificaat

Klanttevredenheid is onlosmakelijk verbonden met de traditie van ons familiebedrijf. We nemen dan ook altijd contact op om te horen of alles naar behoren werkt. Een project is pas afgerond wanneer je als klant helemaal tevreden bent.

 

 

Geïnspireerd?

Kom het vuur beleven in ons experience center in Poperinge of Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Maak jouw afspraak

Haarden Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Haarden Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64