Je eerste showroombezoek

Welkom bij Verbeke haarden.

Denk je eraan om binnenkort een inbouwhaard te plaatsen?

Ben je van plan om naar één van onze showrooms te komen dan is het interessant om je voor te bereiden. Niet enkel het esthetische aspect van de haardwand is belangrijk, maar ook de technische kant van de installatie van de haard moet grondig bekeken worden. Verbeke haarden bestaat sinds 1927 en hanteert een uitgekiende methodiek en laten we niets aan het toeval over.
 

Enkele tips voor je naar de showroom komt.

  • Neem zeker een foto van de bestaande situatie. (meerdere foto's van het interieur waar de haard komt helpen ons om een beeld te vormen van de bestaande situatie)
  • Heb je plannen van de woning? Neem zowel de grondplannen als de doorsnede mee, dit is noodzakelijk bij het berekenen van het rookkanaal.
  • Heb je de afmetingen van je bestaande schouwpotten of de gemaakte betonboringen? Zijn er reeds buizen geplaatst, check dan zeker de diameter en eventueel het merk. (een foto kan hiervan ook zeer nuttig zijn)
  • Kies je voor een houthaard? Is er verse lucht toevoer voorzien voor je houthaard / liftdeurhaard? Welke diameter?
  • Ga je voor een gashaard? Is er gas aanwezig? Welke diameter? En is er een stopcontact  voorzien? 
  • Kies je voor een elektrische haard? Is er een stopcontact aanwezig? Indien je voor waterdamp kiest, ligt er een waterleiding? Of wens je een reservoir?
  • Ga je voor een bio-ethanolhaard? Is er voldoende ventilatie in de ruimte aanwezig?
  • Neem afmetingen van de bestaande openhaard waar je een inbouwhaard wenst in te steken. Bij vervanging van een inbouwhaard is het huidige merk en type soms wel van belang. 
  • Indien je voor een totaal concept gaat heb je vast al op internet wat foto s afgezocht? Verzamel wat foto's van zaken wat je zeker wil in je wand  en van dingen die je zeker niet in je haardwand wilt  verwerken. 

 

Hieronder kan je onze handige checklist afdrukken om je voorbereidingen en opmetingen te noteren voor je naar de showroom komt. 

Maak je graag een afspraak met één van onze interieuradviseurs?

Je wordt eerstdaags door ons opgebeld om je afspraak vast te zetten in één van onze showrooms te Waregem of Poperinge. In onze showrooms hebben we het grootste aanbod aan sfeerhaarden (houthaarden, gashaarden, elektrische haarden en bio-ethanolhaarden) brandend opgesteld staan. Een haard moet je komen beleven vooraleer je je keuze maakt! We zijn eveneens het grootste elektrische experience center van Vlaanderen.

Ons team van haardexperts verwelkomen je graag! 

Inspiratie nodig voor je komt?

Onze klanten zijn fier op hun projecten en we leggen die ook graag vast op foto. Zo kunnen we jou inspireren met tal van realisaties in verschillende stijlen en vormen. Download zeker ons inspiratieboek om visuele ideeën op te doen.

Benieuwd naar allerhande tips & tricks? Word dan zeker fan van onze FACEBOOKPAGINA of INSTAGRAM

Geïnspireerd?

Kom het vuur beleven in ons experience center in Poperinge of Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Maak jouw afspraak

Haarden Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Haarden Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64