Je eerste showroombezoek


Denk je er aan om binnenkort een inbouwhaard te plaatsen?

Ben je van plan om naar één van onze showrooms  te komen dan kan het soms wel interessant zijn om je wat voor te bereiden. Niet enkel het esthetische aspect van de haardwand is belangrijkste maar de technische kant van de installatie van de haard moet ook grondig bekeken worden.


Enkele tips voor je naar de showroom komt.

Neem zeker een foto van de bestaande situatie. ( meerdere foto's van het interieur waar haard komt)

Heb je plannen van de woning? Neem zowel de grondplannen als de doorsnede mee, dit is noodzakelijk bij het berekenen van het rookkanaal.

Heb je afmetingen  van je schouwpotten of de gemaakte betonboringen? Zijn er reeds buizen geplaatst, check dan zeker de diameter en eventueel het merk. ( een foto kan hiervan ook zeer handig zijn)

Is er verse lucht toevoer voorzien voor je houthaard / liftdeurhaard? Welke diameter?

Ga je voor een gashaard? Is er gas aanwezig? Welke diameter? En is er een stopcontact  voorzien? 

Neem  afmetingen van de bestaande openhaard waar je een inbouwhaard wenst in te steken. Bij vervanging van een inbouwhaard is het huidige merk en type soms wel van belang. 

Indien je voor een totaal concept gaat heb je vast al op internet wat foto s afgezocht? Verzamel wat foto's van zaken wat je zeker wil in je wand  en van dingen die je zeker niet in je haardwand wilt  verwerken. 
 
Hieronder kan je onze handige checklist afdrukken om je voorbereidingen en opmetingen te noteren voor je naar de showroom komt. 

 

Druk je checklist af

Maak je graag een afspraak met één van onze interieuradviseurs?

Je wordt eerstdaags door ons opgebeld om je afspraak vast te zetten in één van onze showrooms te Waregem of Poperinge.  

Inspiratie nodig voor je komt?

Onze binnenhuisarchitecten bundelden hun recentste projecten,  bekijk zeker ons   inspiratieboek  om alvast wat ideeën op te doen. Wil je al onze realisaties en nieuwigheden blijven volgen? Wordt fan van onze   FACEBOOKPAGINA   en INSTAGRAM

Geïnspireerd?

Kom het vuur beleven in ons experience center in Poperinge of Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Maak jouw afspraak

Haarden Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Haarden Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64