Elektrische haarden

Dankzij een elektrische haard breng je op een snelle manier sfeer in huis. Eenvoudig te installeren én te bedienen. Superveilig én in verschillende vormen beschikbaar, voor alle interieurs. Laat je adviseren door onze interieurspecialist.

 

 

Hét experience center voor elektrische haarden!

We zitten niet stil en volgen al jaren de laatste trends rond verwarmen in de toekomst. Zo werden we specialist in, en grootste aanbieder van, elektrische haarden in Vlaanderen, met de merken als Dru, Faber, Element 4, British FiresCharlton & JenrickM-design en Dimplex

Welke nu de beste elektrische haard is voor jouw wensen en budget? 

Daar kom je achter in ons experience center in Waregem of Poperinge, uitgerust met het grootste aanbod aan elektrische haarden, want een elektrisch vuurbeeld moet je beleven!  We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. We begeleiden jou eveneens bij de keuze van de geschikte haardwand, zoals bijvoorbeeld de cine wall.

Download ons elektrisch inspiratieboek

De elektrische kachel of haard wint aan populariteit

Vergis je niet: een elektrische haard mag dan wel artificieel klinken, maar dat is het allerminst met de technologie die we vandaag kennen. Een elektrische sfeerhaard kan je vandaag verkrijgen met verschillende mogelijke vuurbeelden, met of zonder waterdamp. Een elektrische kachel combineert de gezelligheid  van de hout- en gashaard met de veiligheidmilieuvriendelijkheid en het gemak  van elektrische toepassingen. Geen wonder dus dat steeds meer mensen voor de voordelen van een elektrische kachel kiezen. Een elektrische haard is ook heel populair in goed geïsoleerde BEN-woningenappartementen en buitenverblijven. 

Een elektrische haard: gezellig én voordelig

Sinds enkele jaren specialiseert Verbeke haarden zich in de elektrische sfeerhaard. Een mooie, duurzame aanvulling binnen ons aanbod. De vlamtechniek van de toestellen is de laatste jaren ook sterk geoptimaliseerd. In onze beide showrooms staan heel wat modellen van de elektrische openhaard opgesteld van verschillende merken zoals de Faber elektrische haard, de Dimplex elektrische haardBritish FiresM-design elektrische inbouwhaard en de Dru elektrische haard. Wist je dat je een bestaande openhaard ook kan vervangen door een elektrische inbouwhaard?  Daar is dan de  Element 4 het ideale merk voor. 

Kom de verschillende elektrische kachels beleven in ons Electric Experience Center in Waregem of Poperinge. We hebben het grootste aanbod brandend opgesteld staan in Vlaanderen.

Maak vandaag nog je afspraak.

Waarom de elektrische kachels of elektrische haarden zo populair zijn?

• In combinatie met zonnepanelen zijn elektrische haardvuren een extra warmtebron waarmee je geld bespaart

• Je kan de elektrische haard in elke ruimte plaatsen: met een elektrische haard maak je het extra knus in een appartement, buitenverblijf of zelfs je slaapkamer!

• Je hoeft geen rookkanaal of klassieke schouw  te voorzien

• Je hebt enkel een gewoon stopcontact nodig om je elektrische sfeerhaard in werking te stellen. Of bij de waterdamphaard ook een waterleiding of reservoir.

• Je hebt nu ook al zeer realistische vuurbeelden

• Je hebt geen dure open haard kosten bij de plaatsing van de elektrische haardjes

• Het is een milieuvriendelijke bron van warmte én gezelligheid

• De warmte van elektrische haarden blijft beperkt tot 2 KW. 

• Geen gesleur met brandhout

• Past in elke stijl van interieur en beschikbaar in verschillende designs

• Een elektrische haard is onderhoudsvriendelijk

• Quasi alles is mogelijk met de haardwand​​​​​​​. Je kan deze namelijk tot heel dicht tegen het toestel gaan afwerken. Wat bij andere haarden niet kan.

Geniet van het realistisch vuurbeeld van je elektrische sfeerhaard

De elektrische waterdamphaard doet de verschillen met het vuurbeeld van de klassieke openhaard in rook opgaan. Over rook gesproken: de vlammen van een elektrische haard worden nagebootst in de vorm van waterdamp. De laatste nieuwe trend bij de elektrische haarden: vuur uit water. 

De waterdamphaard bestaat zowel bij Dimplex in het goedkopere segment als bij Faber in het hogere segment.

We hechten er veel belang aan om jullie in onze haardenwinkel een duidelijk verschil te laten zien en voelen in de verschillende vuurbeelden  van onze elektrische sfeerhaarden. Hieronder leggen we uitvoeriger de verschillende technologieën van een elektrisch haardvuur uit. 

De verschillende elektrische vuurbeelden

De gepatenteerde Revillusion vlam-technologie van Dimplex verdubbelt de visuele diepte  van de haard. Het systeem werkt met realistische vlammen die opstijgen uit het midden van de haard. De haarden van British fires werken met het zelfde systeem van projectie en combineren het elektrische vuur met echte houtset. De Inzethaard van Element 4 werkt ook met deze led projectie. De sfeerhaard van Charlton & Jenrick werkt ook met projectie, maar zonder LED's.

 De elektrische haard DRU Virtuo biedt een uiterst realistisch 3D-effect van vlammen op natuurechte houtblokken. Hierbij wordt gewerkt met projectie. Ook de nieuwe hologramhaarden van Dru, M-design en Dimplex combineren  het beeld  van flakkerende vlammen, driedimensionale houtblokken en opgloeiende LED’s met geluid

De Dimplex elektrische haarden werken met het Opti-Myst syteem. Dit systeem haalt zijn vuurbeeld uit het vernevelen van water in combinatie met LED-technologie. Ook de Faber 'E-Matrix',uit het hogere segment, doet beroep op deze technologie.  

 

 

Welke is nu de beste elektrische haard met verwarming?

 

Elektrische haarden zijn soms de enige mogelijkheid om een sfeerhaard in huis te plaatsen. In een BEN-woning of appartement heb je niet meteen nood aan een extra warmte-ervaring. Het voordeel van de elektrische kachels is dat je zelf kunt beslissen of ze al dan niet warmte moeten geven. Dus in de beslissing welke de beste elektrische haard met verwarming is gaat het enkel om de keuze van vorm en vuurbeeld van de elektrische kachel. De elektrische haard is ook een energie zuinige verwarming doordat in nieuwbouwwoningen vaak zonnepanelen aanwezig zijn. 

Een elektrische haard: veilig en veelzijdig

Aangezien elektrische haarden brandveilig  zijn, hoeven we daar minder rekening mee te houden bij de keuze van de materialen en de functionaliteit. Boven de haard kan bijvoorbeeld nog een kastenwand komen, afgewerkt in gelijk welke soort hout. De elektrische sfeerhaard geeft maar een beperkte warmte af zodat alles errond veilig kan geplaatst worden. De afwerkingsmogelijkheden zijn bijgevolg groot. Deze haarden zijn bijzonder populair in cinehaardwanden, de haarden van Charlton & Jenrick. Wij kunnen jouw haardconcept van A-Z uitvoeren, dus ook het ontwerp en installatie van de haardwand.

 

 

 

Zonnepanelen en een elektrische haard: gratis gezelligheid

 

Heb je zonnepanelen of andere duurzame bronnen? Dan kan je met een elektrische sfeerhaard met verwarming  zuinig elektrisch verwarmen, want de overtollige energie kan je gebruiken voor jouw elektrische haard. Op die manier verwarm je ecologisch én budgetvriendelijk. Zo geniet je nog meer van je elektrisch haardje! Wil je een sfeerhaard zonder warmte? Dat kan, want bij elke elektrische sfeer haard kan je genieten van de vlam zonder gebruik te maken van het verwarmingselement. 

 

 

Voor elk budget een elektrische open haard of sfeerhaard

 

Voor elk budget  bestaat er een elegante elektrische haard. 

Met de waterdamphaard is Faber is één van de meest populaire merken met het grootste gamma aan elektrische haardvuren. In hun aanbod vind je zowel de LED haard en de elektrische haard met echte vlammen. 

Daarnaast bestaan er ook goedkopere haarden, zoals de toestellen van het merk Dimplex dat over het grootste gamma elektrische haarden beschikt.

 

Waarom kiezen voor een elektrische inzethaard?

Elektrische inbouwhaarden in elke vorm

Het elektrische kachel design kan bekeken worden volgens jouw wensen. De elektrische haard komt in alle vormen uit, niet enkel de traditionele vorm van de open haard maar ook de elektrische doorkijkhaard, de elektrische hoekhaard  en de driezijdige elektrische haard  kan je in je elektrische haardwand inwerken. Je kan de elektrische haard ook hangend monteren. Je hebt design kachels elektrisch, landelijke kachels elektrisch, ... noem maar op. Jouw droomhaard elektrisch of elektrische kachel design vind je zeker bij ons.

Kies de elektrische kachel die bij je past

 

Voor elk interieur, strak modern, landelijk, scandinavisch, ... vind je een passende elektrische haard in onze winkels. We zijn er om met jou de beste technische keuze te maken, het ideale vuurbeeld te bepalen en de esthetische afwerking van de ruimte tot in de puntjes te verzorgen. 

Ben je op zoek naar inspiratie voor een elektrisch haardvuur? Download dan het inspiratieboek

GRATIS ELEKTRISCH INSPIRATIEBOEK

 

 

Wij leveren en installeren elektrische haarden in de regio West- en Oost Vlaanderen.

 

We ontzorgen jou volledig! Woon je niet in deze provincies, informeer dan zeker naar onze elektrische haarden die je eenvoudig zelf kan komen ophalen en installeren. We hebben er een aantal in ons ruime aanbod! 

 

Ontdek een greep uit onze realisaties met elektrische haardvuren

Kom ons aanbod elektrische kachels bekijken in onze toonzalen in Poperinge en Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Geïnspireerd?

Kom het vuur beleven in ons experience center in Poperinge of Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Maak jouw afspraak

Haarden Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Haarden Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64