Dimplex haarden

Dimplex is onderdeel van Glen Dimplex International, het huis waar ook Faber deel van uitmaakt.

Dimplex, als onderdeel van Glen Dimplex International

Het merk Dimplex is samen met Faber een onderdeel van Glen Dimplex International.  Glen Dimplex is producent van gashaarden, elektrische haarden en houtkachels.  Wereldwijd is de Glen Dimplex Group de grootste fabrikant van elektrische haarden en kachels. Verbeke haarden mag met trots stellen dat we verdeler zijn van de twee grootste merken op gebied van elektrische haarden.

Dimplex staat vooral bekend om zijn elektrische "plug and play" haarden, gemakkelijk zelf te verplaatsen en te installeren. 

De elektrische sfeerhaard van Dimplex gaat ook verder door de illusie van levensecht vuur te creëren,  van een boeiend vlammenspel, gloeiende stammen, het geknisper van hout tot aan vonkjes die nu en dan weg lijken te springen.

Opti-Myst elektrische sfeerhaard

De elektrische haarden Opti-Myst van Dimplex halen hun vuurbeeld uit het vernevelen van water in combinatie met LED-technologie. Dit systeem is zowel te verkrijgen bij de Dimplex elektrische sfeerhaarden en eveneens bij het hogere segment van de Faber haarden. Vuur uit water.

Dimplex Opti Virtual: een streling voor alle zintuigen

Dimplex Opti Virtual sfeerhaarden: dit unieke, gepatenteerde systeem van Dimplex combineert het beeld van flakkerende vlammen, driedimensionale houtblokken en opgloeiende LED’s, waaruit nu en dan vonken lijken weg te springen. Het geluid van knisperend hout maakt de beleving van een echt haardvuur helemaal compleet.

 

Er zijn diverse uitvoeringen van de elektrische sfeerhaard. Het ene model, de LED sfeerhaard met of zonder verwarming, houdt het bij een sfeervolle gloed, terwijl de andere volop voor de authentieke beleving gaat. 

Revillusion van Dimplex fires: levendig en realistisch

Het gepatenteerde Revillusion vuureffect van deze elektrische inbouwhaard zorgt voor realistische vlammen die opstijgen uit het midden van de haard. Bovendien kan je de vlammen en de verlichting uitgebreid aanpassen. De Revillusion vlam-technologie verdubbelt de visuele diepte van de haard.

Wat kan je van Dimplex haarden in onze haardenwinkel zien?

In de beide showrooms kan je de elektrische kachel Dimplex Natur ( de waterdampkachel), de Dimplex Vivente 100 en de Dimplex Opti - V single terug vinden. 

In de showroom te poperinge is de Dimplex Revillusion Firebox ook nog brandend opgesteld. 

Ontdek een greep uit onze realisaties met de Dimplex haard

Laat je inspireren door onze toonzalen in Poperinge en Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Geïnspireerd?

Kom het vuur beleven in ons experience center in Poperinge of Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Maak jouw afspraak

Haarden Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Haarden Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64