Normen en haarden

Wij zijn een hecht familiebedrijf met een mooie geschiedenis, maar wij zitten niet stil en volgen de trends rond verwarmen in de toekomst. Zo werden we specialist in, en grootste aanbieder van, elektrische haarden en bio-ethanol haarden in West-en Oost-Vlaanderen.

 

Grensverleggend in gezelligheid

Ons familiebedrijf combineert een jarenlange traditie en ervaring met de passie voor het creëren van een warme thuis, of dat nu in een klassiek, een landelijk of een minimalistisch kader is. 

De juiste haard of kachel kiezen is werk voor specialisten geworden. De tijd dat je alleen maar een rookkanaal moest aansluiten op de schoorsteen, is al lang voorbij. We moeten oog hebben voor het type verwarming, de ruimte die verwarmd moet worden, het rendement en de duurzaamheid.

Ook de esthetiek en het budget spelen een grote rol in de zoektocht naar de juiste haard, kachel of inbouwcassetteMet onze haardwanden streven we naar de allerbeste integratie in iedere woonruimte.

In onze ruime experience centers in Waregem en Poperinge bieden we een uitgekiend gamma aan van technisch hoogstaande hout -en gashaarden, elektrische haarden en bio-ethanol haarden, kachels en inbouwcassettes van diverse kwaliteitsmerken.

Wat typeert de aanpak van Verbeke haarden?

Een huis van vertrouwen

We leren jou, je woning en je wensen graag kennen. Verwacht van ons een eerlijk en transparant voorstel op jouw maat. We ontwikkelden vanuit onze ervaring een checklist die niks aan het toeval overlaat. En een inspiratieboek die dromen werkelijkheid laten worden.


 

Maatwerk door specialisten

In-house interieurarchitecten en installateurs. Voor elk onderdeel van het traject kan je op onze specialisten rekenen.

Wil je langskomen met jouw interieurvormgever of bouwpartner? Geen enkel probleem!

Sterk in service

We bedienen in Vlaanderen vanuit Poperinge en Waregem. zorgen niet alleen voor het beste voorstel van haard en haardwand. We installeren de haard, begeleiden je bij het gebruik en staan nadien altijd klaar voor uitleg of het onderhoud van je toestel. 

 

 

Het vuur zit in onze natuur

Verbeke Haarden is een hecht familiebedrijf met een jarenlange traditie van expertise en vakkennis. Guy Verbeke, Micheline Verbeke en Charlotte Verbeke blijven vinger aan de pols houden bij de laatste nieuwigheden in de markt. Zo werden we expert in elektrische haarden.


 

Haardverwarmend sinds 1927

1927

De gebroeders Roffiaen openen hun handelszaak in ijzerwaren in de Ieperstraat te Poperinge 

1932

Amand Verbeke sluit zich aan bij de zaak. Het assortiment bestaat dan vooral uit kachels, gasflessen en ijzerwaren. De zaak wordt Roffiaen Verbeke.1972

Guy verbeke, zoon van Amand verbeke, komt aan boord. De zaak verhuist van de ieperstraat naar de industriezone in Poperinge op de Ouderdomseweg. 

Begin jaren '80

De elektrozaak wordt opgestart, die zich onder meer specialiseert in koelkasten en wasmachines. De toonzaal en winkel worden verder uitgebreid. De firma krijgt de naam ‘Verbeke NV’.

Eind jaren '80

Opstart met cassettes als bijverwarming.

1995

Verbouwing toonzaal Poperinge. 

2004

Charlotte Verbeke, dochter van Guy Verbeke, komt in de zaak.

2009

Onze roots ligt in Poperinge. Onze ambities brachten ons naar Waregem. Overname De Baere P interieur. Paul De Baere was interieurarchitect en startte 1985 met De Baere P interieur in Nieuwenhove, Waregem. Verbeke Haarden neemt de zaak over en krijgt de naam De Baere Haarden BVBA.

2011

Volledige renovatie van de showroom te Waregem.

2012

Verbouwing toonzaal Poperinge.

2013

De eerste elektrische haard wordt opgenomen in het assortiment. 

2020

Verbeke en De Baere Haarden gaan samen verder onder de merknaam Verbeke Haarden.

2021

Verbeke haarden heeft het ruimste aanbod elektrische haarden branden in Vlaanderen, in onze experience centers in Waregem en Poperinge.

Professioneel gasinstallateur

Cerga Label

Cerga is een kwaliteitslabel voor gasinstallateurs. Het staat voor kwaliteit, veiligheid en vakmanschap. Je bewijst ermee dat je op de hoogte bent van de laatste reglementeringen en normen.

Je kunt ons vinden als erkend installateur op https://www.gas.be/nl/particulier/vind-een-cerga-installateur

Wat houdt dit in?

Door een continue bijscholing van onze medewerkers kunnen wij een aanhoudende kwaliteit van de gasinstallaties verzekeren en zo ook op een veilige en autonome manier onze werken uitvoeren. 

Elk jaar opnieuw kijkt een onafhankelijk controlemechanisme enkele van onze installaties na, zo weet onze klant dat hij in alle veiligheid kan genieten van zijn haard of kachel. 

Geïnspireerd?

Kom het vuur beleven in ons experience center in Poperinge of Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Maak jouw afspraak

Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64