Normen en haarden

Bij Verbeke Haarden is een haard of een kachel slechts het begin. We zijn een hecht familiebedrijf dat stelselmatig is uitgegroeid tot een brandmerk dat we elke dag willen verdienen, overtreffen en verder uitbouwen.

Grensverleggend in gezelligheid

Een warme thuis, waarin de haardwand of kachel een centraal element is dat perfect past bij de bewoners: daar staan we voor. Met onze haardwanden streven we naar de allerbeste integratie in iedere woonruimte. Jong of oud, kunstzinnig of praktisch ingesteld: voor elk type en voor iedere persoonlijkheid trekken we alle registers open om van je woning een gezellige thuis te maken.

Wat typeert de aanpak van Verbeke haarden?

Een huis van vertrouwen

We leren jou, je woning en je wensen graag kennen. Aan de hand van enkele foto’s kunnen we steeds een passend voorstel doen.Maatwerk door specialisten

Tekenaars, interieurarchitecten en installateurs: voor elk onderdeel van het traject kan je op onze specialisten rekenen.

Sterk in service

We installeren de haard, begeleiden je bij het gebruik en staan altijd klaar voor uitleg of het onderhoud van je toestel. Het vuur zit in onze natuur

Verbeke Haarden is een hecht familiebedrijf met een jarenlange traditie van expertise en vakkennis.Haardverwarmend sinds 1927

1927

De gebroeders Roffiaen openen hun handelszaak in ijzerwaren in de Ieperstraat te Poperinge 

1932

Amand Verbeke sluit zich aan bij de zaak. Het assortiment bestaat dan vooral uit kachels, gasflessen en ijzerwaren. De zaak wordt Roffiaen Verbeke.1972

Guy verbeke, zoon van Amand verbeke, komt aan boord. De zaak verhuist van de ieperstraat naar de industriezone in Poperinge op de Ouderdomseweg. 

Begin jaren '80

De elektrozaak wordt opgestart, die zich onder meer specialiseert in koelkasten en wasmachines. De toonzaal en winkel worden verder uitgebreid. De firma krijgt de naam ‘Verbeke NV’.

Eind jaren '80

Opstart met cassettes als bijverwarming.

1995

Verbouwing toonzaal Poperinge. 

2004

Charlotte Verbeke, dochter van Guy Verbeke, komt in de zaak.

2009

Overname De Baere P interieur. Paul De Baere was interieurarchitect en startte 1985 met De Baere P interieur in Nieuwenhove, Waregem. Verbeke Haarden neemt de zaak over en krijgt de naam De Baere Haarden BVBA.

2011

Volledige renovatie van de showroom te Waregem.

2012

Verbouwing toonzaal Poperinge.

2020

Verbeke en De Baere Haarden gaan samen verder onder de merknaam Verbeke Haarden.

Professioneel gasinstallateur

Cerga Label

Cerga is een kwaliteitslabel voor gasinstallateurs. Het staat voor kwaliteit, veiligheid en vakmanschap. Je bewijst ermee dat je op de hoogte bent van de laatste reglementeringen en normen.

Je kunt ons vinden als erkend installateur op https://www.gas.be/nl/particulier/vind-een-cerga-installateur

Wat houdt dit in?

Door een continue bijscholing van onze medewerkers kunnen wij een aanhoudende kwaliteit van de gasinstallaties verzekeren en zo ook op een veilige en autonome manier onze werken uitvoeren. 

Elk jaar opnieuw kijkt een onafhankelijk controlemechanisme enkele van onze installaties na, zo weet onze klant dat hij in alle veiligheid kan genieten van zijn haard of kachel. 

Geïnspireerd?

Laat je inspireren door onze toonzalen in Poperinge en Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.
Bezoek onze showrooms

Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64