Dru haarden

Het ontstaan van Dru haarden

DRU haarden bestaat al sinds 1754 en is daarmee één van de oudste bedrijven van Nederland.

Bij aanvang werd Dru haarden vooral bekend om zijn gietijzeren potten, pas daarna kwam de Dru kachel. Dru haarden is zich gaan specialiseren in gaskachels.

De DRU Virtuo: niet zomaar een elektrische haard

De Virtuo, de elektrische haard van Dru biedt een uiterst realistisch 3D-effect van vlammen op natuurechte houtblokken. Deze elektrische haard is gebaseerd op de body van de gashaard, vandaar het realistische effect. Het vuurbeeld wordt hier geprojecteerd op doek.

Een bijkomend voordeel is dat je kan kiezen uit verschillende beelden: wedden dat je gasten onder de indruk zullen zijn? Wist je trouwens dat je van Dru op regelmatige basis een mailtje krijgt met een nieuw vuurbeeld dat je kan downloaden?

Dru gashaard

Verbeke haarden verdeelt hoofdzakelijk de Dru gashaard. In het gamma biedt dru haarden zowel de moderne gashaard aan: de platte lijnbrander met keien als ook de landelijke haard: de kampvuurbranders .

Dru kachels

Dru haarden biedt niet enkel de gashaarden aan maar heeft ook nog een gamma aan kachels. Zowel de Dru vrijstaande gashaard, de kachel als hoofdverwarming als de hangkachel kan aangeboden worden bij Dru haarden.

Buitenhaard gas

Dru haarden biedt ook de buitenkachel op gas aan. Dru haarden verdeelt voor Belgie en Nederland de terrashaard op gas van Spartherm. Deze vrijstaande buitenhaarden op gas zijn een grote meerwaarde op ieder terras.

Wat kan je van Dru haarden in onze haardenwinkel zien?

In onze showroom te Poperinge kan je de vrijstaande gaskachel dru Circo komen bekijken en de elektrische haard virtuo brandend opgesteld zien.

In de showroom te Waregem staan brandend de gashaard Dru Maestro 75 en de elektrische haard Dru Virtuo.

Ontdek een greep uit ons gamma met Dru haarden

Laat je inspireren door onze toonzalen in Poperinge en Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Geïnspireerd?

Kom het vuur beleven in ons experience center in Poperinge of Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Maak jouw afspraak

Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64