Buitenhaarden en Buitenkachels

Met een buitenhaard of kachel voor buiten breng je de gezelligheid van echt vuur naar je tuin of terras en maak je je zomeravonden lekker lang

 

Een buitenhaard zowel vrijstaand en verplaatsbaar

Een buitenhaard is vaak volledig mobiel en kan op wieltjes worden verplaatst, waardoor die erg populair is in horecazaken. Een kachel buiten zorgt algauw voor een intieme sfeer, en al even snel is alles terug opgeborgen. 
 

Een buitenkachel is echt de sfeermaker tijdens de winter

Een terras openhaard op gas is tijdens de wintermaanden vaak een leuke eyecatcher en één en al gezelligheid.
Buiten het glas heffen of een origineel winterfeest? Met een buitenhaard op gas heb je een vermogen van 5 tot zelfs 10 KW, deze warmte maakt het mogelijk om buiten samen gezellig te tafelen. 

Doorkijkhaard voor buiten

Met een doorkijk buitenhaard scoor je niet enkel als onderdeel van je interieur. The Mood combineert het spectaculaire van een doorkijkhaard met het praktische van een vrijstaande buitenkachel. Heerlijk om tot ‘s avonds laat van je open haard buiten te genieten met vrienden en familie.

Een buitenhaard op gas of hout?

Elke brandstof heeft zijn voor- en nadelen bij een buitenhaard. Verwarm je met hout, dan weet je dat je hoge ogen zal gooien voor sfeer en gezelligheid. Met buitenhaarden op hout verwarm je snel en intens. Natuurlijk is er sprake van wat rookontwikkeling, maar met een bbq haard met rookkanaal en wat handigheid heeft niemand er last van en kan je zalig genieten van de warmte en de geur van het gegrilde stukje vlees. .

Bij een gashaard voor buiten hoef je geen rekening te houden met rook, laat staan met een rookkanaal. Hierdoor kan je qua design iets minimalistischer en strakker gaan. Met een buitenkachel op gas heb je op een paar seconden de sfeervolle warmte die gasten naar je terras lokt.

Ingebouwde buitenhaard

Naast de mobiele versie is er ook de ingebouwde buitenhaard of terras openhaard. Zo kan je een haard integreren in een lage buitenmuur of die gewoon uit steen bouwen op het terras. Een tafelhaard buiten biedt de gezellige directe stralingswarmte die je 's avonds langer kunt laten genieten buiten. Opnieuw heb je hier de mogelijkheid om voor een doorkijkhaard te gaan, wat je tuin extra klasse geeft. Wil je een kachel buiten of onder je overdekte terras? Dit kan zowel op hout of op gas. 

Ontdek een greep uit onze realisaties met buitenhaarden en buitenkachels

Laat je inspireren door onze toonzalen in Poperinge en Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Geïnspireerd?

Kom het vuur beleven in ons experience center in Poperinge of Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Maak jouw afspraak

Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64