De tuin in met de tuinhaard

Tijd voor tuintijd! 

De tuinhaard als onmisbaar onderdeel van een tuin

In Vlaanderen hechten veel mensen veel belang aan hun tuinen, die vaak worden gezien als verlengstukken van hun woningen en een belangrijk onderdeel van hun levensstijl. Zo is een van de populairste hobby's buiten tuinieren. Als harde werkers verwachten we dat een tuin ook een plek moet zijn waarin je kan ontspannen en genieten. Alleen, of met vrienden en familie. Een tuin moet gezellig zijn om in te vertoeven en de tuinhaard is daarbij de perfecte sfeermaker. Mensen spenderen vooral budget aan comfortabele zithoeken, terrassen en buitenruimtes die de tuintijd tijdens het ganse jaar kunnen verlengen. 

Verbeke haarden biedt heel wat buitenhaarden aan.

Verlenging van het buitenseizoen dankzij de tuinhaard

Dankzij een buitenhaard kunnen we het buitenleven (in het toch wel koudere België) verlengen en het hele jaar door gebruik maken van de buitenruimte.

Of het nu gaat om een informele bijeenkomst met vrienden, een romantische avond of gewoon een rustige avond alleen, een tuinhaard maakt buiten zijn een stuk comfortabeler, zelfs bij koudere temperaturen. 

We hebben traditionelere buitenhaarden, op hout en op gas. Maar we hebben ook elektrische sfeerhaarden in ons aanbod die evengoed als terrashaard of tuinkachel kunnen gebruikt worden.  

De tuinhaard, meer dan warmte en sfeer

Een buitenhaard biedt niet alleen warmte en sfeer, maar ze schotelen soms ook heerlijke gerechten voor als er een (hobby)chef zich aandient. Zo is een bestseller in ons gamma de BBQ-haard van M-design. Een tafelhaard, een model op tafelhoogte, op hout. Die meteen ook extra smaak toevoegt aan de sfeer en de gezelligheid. Letterlijk, wist je dat verschillende houtsoorten smaak toevoegen aan je gerechten? 

M-Design is een Belgische speler, door ons geselecteerd. Heel wat gezinnen deden al beroep op deze BBQ-haarden. Onze interieurvormgever kan er naar gelang je wens ook een knappe buitenruimte rond creëren. Aan jou de keuze. Wij kunnen je van A-Z bijstaan met onze expertise. 

Geïnspireerd?

Kom het vuur beleven in ons experience center in Poperinge of Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Maak jouw afspraak

Haarden Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Haarden Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64