M-design haarden

M-design haarden is een merk van Belgische bodem. Ze ontwikkelen gashaarden en houthaarden met strak hedendaags design en volgens de laatste technologieën. 

.

Verbeke haarden is al vanaf het eerste jaar dat de kachels en haarden van M-Design op de markt kwamen trotse verdeler. M-Design vond zijn oorsprong in West-Vlaanderen, de provincie waar ook onze roots ligt. M-Design haarden staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en mooi design. Ook technisch zijn de toestellen goed uitgerust, zo was het verbrandingssysteem en luchtspoelsysteem van de M-Design haarden bij de lancering vrij revolutionair en sterk geoptimaliseerd. 

M-design gashaard

In het gamma van de M-design gashaarden vinden we heel wat kachelsoorten, zowel de kampvuurbranders "True vision" als de platte kei branders "Luna". Daarbinnen kies je tussen verschillende vormen zoals: 

M-design houthaard

Bij de reeks hout inbouwhaarden is er een keuze tussen de liftdeur houthaard of de inbouwcassette op hout. De indeling op vorm komt ook volledig aan bod bij M-design: zowel de verticale modellen die eerder in de landelijke en klassieke stijl  voorkomen als de horizontale modellen die eerder in de moderne stijl voorkomen zitten in het gamma van M-design haarden. Een mooi design voor elk interieur.

Een houtkachel kopen lijkt misschien wel eenvoudig, maar vraagt wel een grondige technische aanpak, zodat de goede werking van de houtkachel of haard kan gegarandeerd kan worden. Denk maar aan een brandvrije omkasting, een dubbele koker, de afvoer, ...

Elektrische haard M-design

Nu ook mogen we in ons EXPERIENCE CENTER voor elektrische haarden de allernieuwste sfeerhaard van M-design haarden voorstellen. Deze keer gaan ze niet voor de houthaard of de gashard maar springen ze mee op de trein van de elektrische haarden. Deze holografische haarden zijn in 3 afmetingen uitvoerbaar nl 850, 1000 en 1400. 

Check volledige aanbod elektrische haarden

De oplossing voor de bestaande open haard.

Wil je jouw bestaande openhaard vervangen? Dat kan ook met de haarden van M-design. Hun Inbouwhaarden zijn verkrijgbaar op gas en hout. Dit biedt een oplossing voor zowel klanten met een bestaande open haard als ter vervanging van een oude cassette. Deze inbouwhaarden bestaan als uitvoering met hout en op gas en zijn verkrijgbaar in 3 afmetingen. Mensen die het rendement van hun bestaande openhaard of cassette willen optimaliseren kijken best ook even in het M-Design gamma.

Buitenhaarden, op gas en hout

Ook voor de mensen die graag buiten vertoeven heeft M-design haarden een product, namelijk de buitenhaard op gas. Deze is gemakkelijk verplaatsbaar, eenvoudig met een gasfles aan te sluiten en maakt je avonden buiten gezellig en warm. M-design heeft daarnaast ook een buitenhaard op hout. Dit is een liftdeurhaard met vonkenscherm, bij deze haard is de BBQ grill standaard voorzien. Klaar om te bakken. Ideaal voor een poolhouse of bijgebouw in je eigen tuin. Instant vakantiegevoel.

Hiernaast de outdoor kachel M-design Luna 850 V met een binnenwand uit gietijzer.

Wat kan je van M-design haarden in onze haardenwinkel zien?

In het gamma van de gashaard zijn zowel de Luna Diamond als de True Vision reeks te vinden. Deze haarden kunnen doorgaan als moderne houthaarden en als landelijke houthaarden.

Voor het gamma aan houthaarden hebben we de liftdeurhaard Luna Diamond (met swipe bedieningssysteem) brandend staan. Ook de Venus inbouwhaard als de Interra inbouwhaard (casette om in te bouwen) past in bestaande openhaarden. 

Ontdek een greep uit onze realisaties met een M-design haard

Laat je inspireren door de haarden van M-Design in onze toonzalen in Poperinge en Waregem. We kozen voor M-Design omdat ze kwaliteitsvolle haarden aanbieden volgens de laatste technologische trends met een variatie qua toestellen en prijzen. Ook voor het jaarlijkse onderhoud van je M-Design toestel of haard kan je bij ons terecht.  In onze showroom luisteren we naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Geïnspireerd?

Kom het vuur beleven in ons experience center in Poperinge of Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Maak jouw afspraak

Haarden Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Haarden Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64