M-design haarden

M-design haarden is een merk van Belgische  bodem. Ze ontwikkelen gashaarden en houthaarden met strak hedendaags design en volgens de laatste technologieën. 

Verbeke haarden is al vanaf het eerste jaar dat de kachels en haarden van M-Design op de markt kwamen trotse verdeler. M-Design vond zijn oorsprong in West-Vlaanderen, de provincie waar ook onze roots ligt. M-Design haarden  staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en mooi design. Ook technisch zijn de toestellen goed uitgerust, zo was het verbrandingssysteem en luchtspoelsysteem van de M-Design haarden bij de lancering vrij revolutionair en sterk geoptimaliseerd. 

M-Design gashaard

In het gamma van de M-design gashaarden vinden we heel wat kachel soorten, zowel de kampvuurbranders "True vision" als de platte kei branders "Luna". Daarbinnen kies je tussen verschillende vormen zoals: de doorkijkhaard, de hoekhaard als de inbouwhaard

M-Design houthaard

Bij de reeks hout inbouwhaarden is er een keuze tussen de liftdeur houthaard of de inbouwcassette op hout. De indeling op vorm komt ook volledig aan bod bij M-design: zowel de verticale modellen die eerder in de landelijke en klassieke stijl  voorkomen als de horizontale modellen die eerder in de  moderne stijl voorkomen zitten in het gamma van M-design haarden. Een mooi design dus in elk interieur.

Een houtkachel kopen lijkt misschien wel eenbvoudig maar vraagt wel een volledig technische studie zodat de goede werking van de houtkachel of haard kan gegarandeerd kan worden. 

De oplossing voor de bestaande open haard.

Wil je jouw bestaande openhaard vervangen? Dat kan ook met de haarden van M-design. Hun Inbouwhaarden zijn verkrijgbaar op gas en hout. Dit biedt een oplossing voor zowel klanten met een bestaande open haard als ter vervanging van een oude cassette. Deze inbouwhaarden bestaan dan ook op hout als op gas in 3 afmetingen. Mensen die het rendement van hun bestaande openhaard of cassette willen optimaliseren kijken best in deze richting. 

Buitenhaarden, op gas en hout

Ook voor de mensen die graag buiten vertoeven heeft M-design haarden een product, namelijk de buitenhaard op gas. Deze is gemakkelijk verplaatsbaar, eenvoudig met een gasfles aan te sluiten en maakt je avonden buiten gezellig en warm. M-design heeft daarnaast ook een buitenhaard op hout. Dit is een liftdeurhaard met vonkenscherm waar de BBQ grill standaard is voorzien. Ideaal voor een poolhouse of bijgebouw in je eigen tuin. 

Hiernaast de outdoor kachel M-design Luna 850 V met gietijzer binnenwand.  

Wat kan je van M-design haarden in onze haardenwinkel zien?

In het gamma van de gashaard zijn zowel de Luna Diamond als de True Vision reeks te vinden. 

Voor het gamma aan houthaarden hebben we zowel de liftdeurhaard Luna Diamond, zowel moderne houthaarden als landelijke, ( met sipe systeem) brandend staan, de Venus inbouwhaard als de Interra inbouwhaard voor in te bouwen in de bestaande openhaard. 

Ontdek een greep uit onze realisaties met een M-design haard

Laat je inspireren door de haarden van M-Design in onze toonzalen in Poperinge en Waregem. We kozen voor M-Design omdat ze kwaliteitsvolle haarden aanbieden volgens de laatste technologische trends. En een verscheiden aanbod qua toestellen en prijzen. Ook voor het onderhoud van je M-Design toestel of haard kan je bij ons terecht.  In onze showroom luisteren we naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Geïnspireerd?

Kom het vuur beleven in ons experience center in Poperinge of Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Maak jouw afspraak

Haarden Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Haarden Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64