Landelijk

Gaat je voorkeur eerder uit naar de natuurlijke materialen en warme tinten?

Warme materialen

Er wordt vaak gekozen om reeds gebruikte materialen in de woning te laten terug keren, een tablet in natuursteen die in de keuken reeds is gebruikt of fineer eik die een warmere look geeft aan de wand. Bij de landelijke sierschouwen zijn aarde tinten en warme materialen en naturelle look echt wel de basis van de haardwand.

Design kachels

Daarnaast heb je de vrijstaande kachels die de aandacht van je bezoekers zullen trekken met hun betoverende uiterlijk. Vaak als er over kachels wordt gesproken denkt men aan de traditionele stoof, maar niets is minder waar. De moderne houtkachel heeft een strak design en komt vaak centraal in een ruimte te staan. Een houtkachel design model staat beeldig in je woonkamer bijvoorbeeld. 

Soorten haarden

De landelijke open haard of haardwand kan zowel een landelijke gashaard bevatten maar zeker ook een houthaard of elektrische haard.  De gashaard landelijke stijl wordt altijd aangeboden met een houtset die een zo naturel mogelijk look heeft.   

Kachel landelijke stijl

Niet enkel de volledige haardwand met tv kan in landelijke stijl maar er bestaan ook kachels landelijke stijl. Dit zijn meestal gietijzeren kachels, met een robuustere look. 

Kies je voor een landelijke haard? Ontdek een greep uit onze realisaties met landelijke sierschouwen

Laat je inspireren door onze toonzalen in Poperinge en Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Geïnspireerd?

Kom het vuur beleven in ons experience center in Poperinge of Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Maak jouw afspraak

Haarden Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Haarden Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64