Gashaarden

Met een gashaard haal je een gevoel van luxe en comfort in je woonkamer. Een gashaard kan je naadloos in je interieur integreren, en dit op verschillende manieren. De warmte van je gashaard kan je nauwkeurig afregelen, zodat je er het hele jaar door van kan genieten.

Kies een gashaard of gaskachel bij jouw huisstijl

Naast de harmonische inbouw in je woonkamer, bepaal je zelf hoe de gashaard er vanbinnen uitziet. De klassieker bij gashaard is de keibrander waar de vlammen op dansen. Een stapel houtblokken behoort echter ook tot de mogelijkheden. Zo creëer je de authentieke sfeer van een open gashaard. Wil je hier nog verder in gaan, dan kunnen we je de combinatie met led-verlichting warm aanbevelen, waarmee je een natuurlijk gloeibed nabootst. Kortom voor elke woonstijl bieden we een gashaard aan.  

 

Is een gashaard echt gebruiksvriendelijk?

Een haardvuur op gas vraagt nauwelijks onderhoud en is makkelijk in gebruik. Zo regel je de warmte eenvoudigweg met een afstandsbediening, of zelfs met een app. Vergeet het constant aanvoeren van hout en het oppoken ervan. Vanuit je luie zetel knip je het vuur van je gashaard aan, en bepaal je de intensiteit van de vlam. Altijd een eye-catcher als er bezoek over de vloer is.

Met onze merken kunnen we zowel de landelijke gashaard aanbieden maar ook de moderne gashaard en kunnen ook verschillende prijscathegorieen aangeboden worden. 

Het onderhoud van een gashaard.

In tegenstelling tot een houthaard komt bij een gashaard voor binnen nauwelijks onderhoud bij te kijken. Er is geen sprake van assen of houtresten, zodat je de gashaard niet telkens moet schoonmaken. Ook is er geen roetaanslag op het glas, waardoor je steeds een kraakhelder zicht hebt op de vlammen. Een sporadische poetsbeurt volstaat, waarbij je het stof uit de gaskachel verwijdert. Wel raden we het jaarlijkse onderhoud van je gaskachel aan omdat dit de levensduur van je haard langer maakt. Lees hier meer over wat het onderhoud juist inhoudt. 

Is een gashaard ecologisch?

Een gashaard staat bekend om zijn hoog rendement. Dat is niet alleen interessant voor je portemonnee, maar ook minder belastend voor het milieu. De kans dat de geur van verbrand hout even in de woonkamer blijft hangen is meteen ook uitgesloten, een groot voordeel dus bij de gaskachel. 

Een gashaard kopen, is dat budgetvriendelijk?

Als je je afvraagt:" gashaard prijs ervan?", dan bieden we je een selectie van merken aan waar we je de keuze hebt van low budget gashaard van degelijke kwaliteit tot full option gas openhaard met de laatste snufjes inbegrepen. Je bepaalt zelf het budget. 

Ontdek een greep uit onze realisaties met een gashaard.

Laat je inspireren door onze toonzalen in Poperinge en Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Geïnspireerd?

Laat je inspireren door onze toonzalen in Poperinge en Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.
Bezoek onze showrooms

Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64