Faber haarden

Faber haarden is reeds 175 jaar een Nederlands producent van haarden en kachels, zowel gashaarden als elektrische  haarden.

Verbeke haarden werkt al sinds de jaren negentig goed samen met Faber haarden. Bij ons kan je de gashaarden en elektrische haarden van Faber terugvinden in de beide showrooms. Ook onze klanten zijn fan van Faber haarden, zo vind je heel wat realisaties onderaan deze pagina terug of in ons inspiratieboekEr is een brede keuze in uitvoeringen, zoals een Faber openhaard, elektrische sfeerhaard of een (hybride) inbouwhaard op gas, ...  Alle Faber toestellen zijn kwalitatief en Faber is als producent ook altijd up-to-speed met de laatste technologische ontwikkelingen. 

De elektrische haard van Faber, de E matriX

De elektrische haarden van Faber Opti-Myst en Dimplex halen hun vuurbeeld uit het vernevelen van water in combinatie met LED-technologie. Dit systeem is zowel te verkrijgen bij de Dimplex elektrische sfeerhaarden als eveneens bij het hogere segment van de Faber haarden. 

De Faber E matriX heeft de body van een gashaard en wordt zoals de gashaarden ook standaard uitgerust met een handige app waardoor je de haard heel persoonlijk kunt instellen.De E matriX is dus een perfect alternatief voor een gaskachel in je nieuwbouwwoning, wat extra warmte en een gezellige 3 D vlam.  Een leuke gespreksstarter wanneer er gasten op bezoek zijn.

Faber, groot aanbod elektrische haarden

Wil je voor je appartement een zuinige elektrische verwarming dan is de E-slim linear fire van Faber een sfeerhaard op maat voor je compacte woning.

Deze elektrische sfeerhaard met verwarming van Faber bestaat in verschillende afmetingen maar heeft het grote voordeel ondiep te zijn.

Wil je een sfeerhaard kopen (en zeker een kachel zonder afvoerkanaal) dan heeft Faber een groot gamma aan compacte elektrische haarden. Wat vroeger de Faber 3 step Optimyst was werd nu onder Dimplex ondergebracht, het zustermerk van Faber.

De gashaard van Faber haarden

In het gamma aan gashaarden bij Faber kan je zowel de platte lijnbrander terug vinden genaamd de MatriX Linear fire maar ook de kampvuur brander of de MatriX Logburner 3.0. Nieuw in de reeks van de faber haarden is de MatriX Hybrid die de combinatie van gashaard en elektrische haard heeft. We spreken van de hybride haard. Een haard die twee soorten brandstoffen combineert. De oplossing voor je goed geisoleerde nieuwbouwwoning. Het toestel geeft warmte als je dat vraagt, maar kan ook enkel vlammen laten branden.  

Wat kan je van Faber haarden in onze haardenwinkel zien?

In de reeks van de gashaard is zowel de hoekgashaard MatriX Hybrid haard, de MatriX Log burner 3.0 als de MatriX Liniar fire brandend te zien.

Bij de elektrische haarden hebben we de  e-MatriX linear Fire, de elektrische kachel E slim Linear fire als de e-MatriX - Mood reeks in het gamma.

De elektrische kachel E-box staan in de showroom te Poperinge. 

Faber gashaard

De gashaard Faber MatriX heeft zowel een plattelijn brander als de wel al gekende kampvuurbrander, dus voor elk wat wils. De matrix Linear fire biedt de keuze aan de klant tussen keien of houtset, is standaard uitgerust met 2 lijnbranders. De dubbele brander heeft het voordeel dat je het vermogen kunt instellen van 12 kw tot 1.5 Kw.  De MatriX kampvuur brander is eveneens voorzien van die dubbele brander en heeft een extra ledmodule in de haard. Een plattelijn brander wordt vaak in een moderne omgeving verkozen, terwijl de kampvuurbrander zich thuisvoelt in een landelijke sfeer.

Faber kachel op gas

Bij aanvang was Faber haarden vooral fabrikant van kachels als hoofdverwarming. De Faber kachel is verder geëvolueerd naar een mooie design kachel. In hun gamma vind je zowel vrijstaande kachels, maar ook hangkachels

Vuur uit water kan menige woonkamers bekoren. De Faber Dimplex kachels zijn in Vlaanderen populair. 

Faber haarden is de marktleider wat betreft de elektrische haarden en kachels. Het Faber Opti myst systeem is het unieke verneveling van water in combinatie met licht…Ook wel waterdamphaard genoemd. 

Ontdek een greep uit onze realisaties met een Faber haard

Laat je inspireren door onze toonzalen in Poperinge en Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Geïnspireerd?

Kom het vuur beleven in ons experience center in Poperinge of Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Maak jouw afspraak

Haarden Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Haarden Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64