Onze werkwijze

Door onze unieke aanpak, garanderen wij je een resultaat op maat!

De haard of kachel van je dromen

Over smaak valt niet te twisten. Je hebt vast al een idee van jouw ideale houthaardgaskachel, elektrische haard of bio-ethanolhaard.

In ons uitgebreide gamma vinden we voor elk interieur of woning een geknipte oplossing om een warme thuis te creëren.

Dankzij onze jarenlange ervaring ontwikkelden wij een methodiek en aanpak waarbij we niets aan het toeval overlaten. 

Ons stappenplan

Stap 1: Bezoek onze showroom

Een haard zegt meer dan duizend woorden. In onze experience centers nemen we je mee op ontdekkingsreis doorheen de onbegrensde mogelijkheden.

Om jou maximaal te ontzorgen bij de keuze van je haard en haardwand hebben wij een handige checklist uitgewerkt. Download de checklist hieronder en bereid zo je showroombezoek voor.  Zo kunnen we jullie ter plaatse juist adviseren en inspireren. 

Stap 2: We maken een projectstudie

Wij geloven meer dan ooit dan onze haarden en kachels bijdragen tot je dagelijkse feelgood. Met onze haardwanden streven we naar de allerbeste integratie in iedere woonruimte. Ons team van interieurspecialisten denkt graag mee en tekent met kennis van zaken het ultieme droominterieur. Zowel technisch als esthetisch. We hebben oog voor het type verwarming, de ruimte die verwarmd moet worden, het rendement en de duurzaamheid. Ook de esthetiek en het budget spelen een grote rol in de zoektocht naar de juiste haard, kachel of inbouwcassette. 

 

 

 

 

Stap 3: Een veelzeggend voorontwerp

Wanneer de grote lijnen zijn vastgelegd, gaan onze interieurspecialisten aan het werk. Door middel van schetsen en/of 3D-simulaties laten ze je op een realistische manier zien hoe we jouw haard, cassette of kachel in jouw interieur kunnen integreren.
Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Op basis van deze voorstudie kunnen we in gezamenlijk overleg aanpassingen en accentverschuivingen doorvoeren.


Dergelijke doorgedreven visualisaties maken dat je bij ons geen sprong in het duister hoeft te nemen. We laten je het resultaat vooraf zien met een fotorealistische 3d-visualisatie.

 

Stap 4: De bestelling

 

Eens de knoop is doorgehakt plaatsen we de bestelling, en spreken we een tijdstip af waarop de installatie kan plaatsvinden. Dan is het wachten tot je kan genieten van jouw sfeerhaard. 

 

Stap 5: Installatie van je inbouwhaard

We installeren je haard of kachel en maken hem startklaar. Gezelligheid gegarandeerd. Eens alles piekfijn is geïnstalleerd en uitvoerig getest, leggen we jou haarfijn uit hoe de bediening werkt. Daarnaast geven we je nog enkele praktische tips voor het onderhoud van je nieuwe haard. Zit je vast, of stel je een probleem vast? Aarzel niet om ons te contacteren, we helpen je uiteraard graag. Laat zeker niet na om een foto of getuigenis over je ervaring met Verbeke Haarden met ons te delen.

Super blij met onze creatie van haarden verbeke !                                           
Familie S.B.

Wat vinden we belangrijk?

Niet enkel het esthetische

Een haard of kachel is slechts het begin bij Verbeke Haarden.  Onze aandacht gaat niet alleen uit naar het visuele aspect maar ook naar de functionaliteit en het wooncomfort. Wat je niet ziet is minstens even belangrijk als wat je wel ziet. Zoals de brandveilige ommanteling

 

Maatwerk met meerwaarde

Met ons maatwerk maken onze interieurspecialisten het echte verschil. We begeleiden je dus niet alleen bij de keuze en het gebruik van je toestel, maar ook de volledige integratie in je interieur of wooneenheid. Via ons inspiratieboek inspireren onze klanten jou ook. 

Duurzaamheid

Duurzaamheid is niet zomaar een modewoord, maar een prioriteit in het volledige traject. Dat gaat verder dan enkel het ecologische aspect. Het gaat ook over de verbruikskosten en de keuze van de materialen. We willen dat je lang kan genieten van jouw keuze.

Tevredenheidscertificaat

Klanttevredenheid is onlosmakelijk verbonden met de traditie van ons familiebedrijf.  We nemen dan ook altijd contact op om te horen of alles naar behoren werkt. Een project is pas afgerond wanneer je als klant helemaal tevreden bent.
Bedankt voor de correcte levering , plaatsing en vooral juiste feedback i.v.m. plaatsing gashaard.  Mooi afgewerkt. Dikke merci aan collega trouwens voor ontwerp. We zijn zeer tevreden . 
Familie Meurisse

CERGA-label

CERGA-label

Wil je graag een gashaard installeren? Daar komt best wel wat bij kijken. Wij hebben het Cerga-kwaliteitslabel voor gasinstallateurs. Het staat voor kwaliteit, veiligheid en vakmanschap. Je bewijst ermee dat je op de hoogte bent van de laatste reglementeringen en normen.

Wat houdt dit in?

Door een continue bijscholing van onze medewerkers kunnen wij een aanhoudende kwaliteit van de gasinstallaties verzekeren en zo ook op een veilige en autonome manier onze werken uitvoeren. Elk jaar opnieuw kijkt een onafhankelijk controlemechanisme enkele van onze installaties na, zo weet onze klant dat hij in alle veiligheid kan genieten van zijn haard of kachel. 

Overtuigd van onze aanpak?

Maak je afspraak in een van onze experience centers. Ons team helpt je graag verder. 

Ja, ik maak een afspraak

Geïnspireerd?

Kom het vuur beleven in ons experience center in Poperinge of Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Maak jouw afspraak

Haarden Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Haarden Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64