Onze werkwijze

Door onze unieke aanpak, garanderen wij je een resultaat op maat!

De haard of kachel van je dromen

Over smaak valt niet te twisten. Je hebt vast al een idee van jouw ideale houthaard of gaskachel. In ons uitgebreide gamma vinden we voor elk interieur of woning een geknipte oplossing om een warme thuis te creëren.

Hoe we voor jou een warme thuis kunnen maken? Dat doen we telkens volgens een nauwgezet stappenplan, zodat we niets aan het toeval overlaten. 

Ons stappenplan

Stap 1: Bezoek onze showroom

Een haard zegt meer dan duizend woorden. In onze toonzalen nemen we je mee op ontdekkingsreis doorheen de onbegrensde mogelijkheden.

Vanuit onze jarenlange ervaring hebben we een aantal tips voor jou gebundeld en in een handige checklist uitgewerkt. Download de checklist hieronder en bereid zo je showroombezoek voor.  Zo kunnen we jullie ter plaatse juist adviseren en inspireren. 

Stap 2: We maken een projectstudie

Een warme thuis, waarin de haardwand of kachel een centraal element is dat perfect past bij de bewoners: daar staan we voor. Met onze haardwanden streven we naar de allerbeste integratie in iedere woonruimte. Jong of oud, kunstzinnig of praktisch ingesteld: voor elk type en voor iedere persoonlijkheid trekken we alle registers open om van je woning een gezellige thuis te maken. Naast het esthetische zorgt Verbeke Haarden ervoor dat de opbouw van de haardwand gebeurt volgens de regels van de kunst. Zo wordt de warmte uit de wandkoker maximaal over de woonkamer verdeeld. M.a.w. Verbeke Haarden zorgt ervoor dat de haardwand esthetisch mooi is en onze jarenlange vak-expertise staat ervoor garant dat het haardsysteem goed werkt. 

 

Stap 3: Een veelzeggend voorontwerp

Wanneer de grote lijnen zijn vastgelegd, gaan onze interieurspecialisten aan het werk. Door middel van schetsen en/of 3D-simulaties laten ze je op een realistische manier zien hoe we jouw haard, cassette of kachel in jouw interieur kunnen integreren.
Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Op basis van deze voorstudie kunnen we in gezamenlijk overleg aanpassingen en accentverschuivingen doorvoeren.
Dergelijke doorgedreven visualisaties maken dat je bij ons geen sprong in het duister hoeft te nemen. We laten je het resultaat vooraf zien met een fotorealistische 3d-visualisatie.

In 5 stappen tot een ontwerp

Stap 4: De bestelling

Eens de knoop is doorgehakt plaatsen we de bestelling, en spreken we een tijdstip af waarop de installatie kan plaatsvinden.

Stap 5: Installatie van je inbouwhaard

We installeren je haard of kachel en maken hem startklaar. Gezelligheid gegarandeerd. Eens alles piekfijn is geïnstalleerd en uitvoerig getest, leggen we jou haarfijn uit hoe de bediening werkt. Daarnaast geven we je nog enkele praktische tips voor het onderhoud van je nieuwe haard. Zit je vast, of stel je een probleem vast? Aarzel niet om ons te contacteren, we helpen je ogenblikkelijk.
Super blij met onze creatie van haarden verbeke !                                           
Familie S.B.

De troeven van Verbeke Haarden?

Niet enkel het esthetische

Een haard of kachel is slechts het begin bij Verbeke Haarden.  Onze aandacht gaat niet alleen uit naar het visuele aspect maar ook naar de functionaliteit en je wooncomfort.


Maatwerk met meerwaarde

Met onze maatwerk maken onze interieurspecialisten het echte verschil. We begeleiden je dus niet alleen bij de keuze en het gebruik van je toestel, maar ook de volledige integratie in je interieur of wooneenheid.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is niet zomaar een modewoord, maar een prioriteit in het volledige traject. We denken na over het ecologische aspect, maar ook over de verbruikskosten en de keuze van de materialen.

Tevredenheidscertificaat

Klanttevredenheid is onlosmakelijk verbonden met de traditie van ons familiebedrijf.  We nemen dan ook altijd contact op om te horen of alles naar behoren werkt. Een project is pas afgerond wanneer je als klant helemaal tevreden bent.
Bedankt voor de correcte levering , plaatsing en vooral juiste feedback i.v.m. plaatsing gashaard.  Mooi afgewerkt. Dikke merci aan collega trouwens voor ontwerp. We zijn zeer tevreden . 
Familie Meurisse

Geïnspireerd?

Kom het vuur beleven in ons experience center in Poperinge of Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Maak jouw afspraak

Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64