Onze werkwijze

Door onze unieke aanpak, garanderen wij je een resultaat op maat!

De haard of kachel van je dromen

Over smaak valt niet te twisten. Je hebt vast al een idee van jouw ideale houthaard of gaskachel. In ons uitgebreide gamma vinden we voor elk interieur of woning een geknipte oplossing om een warme thuis te creëren.

Hoe we voor jou een warme thuis kunnen maken? Dat doen we telkens volgens een nauwgezet stappenplan, zodat we niets aan het toeval overlaten. 

Ons stappenplan

Stap 1: Bezoek onze showroom

Een haard zegt meer dan duizend woorden. In onze toonzalen nemen we je mee op ontdekkingsreis doorheen de onbegrensde mogelijkheden

 

Enkele tips voor je naar de showroom komt.

Neem zeker een foto van de bestaande situatie. ( meerdere foto's van het interieur waar haard komt)

Heb je plannen van de woning? Neem zowel de grondplannen als de doorsnede mee, dit is noodzakelijk bij het berekenen van het rookkanaal.

Heb je afmetingenvan je schouwpotten of de gemaakte betonboringen? Zijn er reeds buizen geplaatst, check dan zeker de diameter en eventueel het merk. ( een foto kan hiervan ook zeer handig zijn)

Is er verse lucht toevoer voorzien voor je houthaard / liftdeurhaard? Welke diameter?

Ga je voor een gashaard? Is er gas aanwezig? Welke diameter? En is er een stopcontact voorzien? 

Neem  afmetingen van de bestaande openhaard waar je een inbouwhaard wenst in te steken. Bij vervanging van een inbouwhaard is het huidige merk en type soms wel van belang. 

Indien je voor een totaal concept gaat heb je vast al op internet wat foto s afgezocht? Verzamel wat foto's van zaken wat je zeker wil in je wand  en van dingen die je zeker niet in je haardwand wilt  verwerken

Bekijk zeker ons inspiratieboek  om alvast ideeën op te doen. 

Druk de checklist af

Stap 2: We maken een projectstudie

Een warme thuis, waarin de haardwand of kachel een centraal element is dat perfect past bij de bewoners: daar staan we voor. Met onze haardwanden streven we naar de allerbeste integratie in iedere woonruimte. Jong of oud, kunstzinnig of praktisch ingesteld: voor elk type en voor iedere persoonlijkheid trekken we alle registers open om van je woning een gezellige thuis te maken. Naast het esthetische zorgt Verbeke Haarden ervoor dat de opbouw van de haardwand gebeurt volgens de regels van de kunst. Zo wordt de warmte uit de wandkoker maximaal over de woonkamer verdeeld. M.a.w. Verbeke Haarden zorgt ervoor dat de haardwand esthetisch mooi is en onze jarenlange vak-expertise staat ervoor garant dat het haardsysteem goed werkt. 

 

Stap 3: Een veelzeggend voorontwerp

Wanneer de grote lijnen zijn vastgelegd, gaan onze interieurspecialisten aan het werk. Door middel van schetsen en/of 3D-simulaties laten ze je op een realistische manier zien hoe we jouw haard, cassette of kachel in jouw interieur kunnen integreren.
Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Op basis van deze voorstudie kunnen we in gezamenlijk overleg aanpassingen en accentverschuivingen doorvoeren.
Dergelijke doorgedreven visualisaties maken dat je bij ons geen sprong in het duister hoeft te nemen. We laten je het resultaat vooraf zien met een fotorealistische 3d-visualisatie.

In 5 stappen tot een ontwerp

Stap 4: De bestelling

Eens de knoop is doorgehakt plaatsen we de bestelling, en spreken we een tijdstip af waarop de installatie kan plaatsvinden.

Stap 5: Installatie van je inbouwhaard

We installeren je haard of kachel en maken hem startklaar. Gezelligheid gegarandeerd. Eens alles piekfijn is geïnstalleerd en uitvoerig getest, leggen we jou haarfijn uit hoe de bediening werkt. Daarnaast geven we je nog enkele praktische tips voor het onderhoud van je nieuwe haard. Zit je vast, of stel je een probleem vast? Aarzel niet om ons te contacteren, we helpen je ogenblikkelijk.
Super blij met onze creatie van haarden verbeke !                                           
Familie S.B.

De troeven van Verbeke Haarden?

Niet enkel het esthetische

Een haard of kachel is slechts het begin bij Verbeke Haarden.  Onze aandacht gaat niet alleen uit naar het visuele aspect maar ook naar de functionaliteit en je wooncomfort.


Maatwerk met meerwaarde

Met onze maatwerk maken onze interieurspecialisten het echte verschil. We begeleiden je dus niet alleen bij de keuze en het gebruik van je toestel, maar ook de volledige integratie in je interieur of wooneenheid.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is niet zomaar een modewoord, maar een prioriteit in het volledige traject. We denken na over het ecologische aspect, maar ook over de verbruikskosten en de keuze van de materialen.

Tevredenheidscertificaat

Klanttevredenheid is onlosmakelijk verbonden met de traditie van ons familiebedrijf.  We nemen dan ook altijd contact op om te horen of alles naar behoren werkt. Een project is pas afgerond wanneer je als klant helemaal tevreden bent.
Bedankt voor de correcte levering , plaatsing en vooral juiste feedback i.v.m. plaatsing gashaard.  Mooi afgewerkt. Dikke merci aan collega trouwens voor ontwerp. We zijn zeer tevreden . 
Familie Meurisse

Geïnspireerd?

Laat je inspireren door onze toonzalen in Poperinge en Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.
Bezoek onze showrooms

Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

 

Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64