Inbouwhaarden

 

Een inbouwkachel is perfect te plaatsen in iedere ruimte. 
Dit kan zowel geïntegreerd worden in een nieuwbouwwoning waar er nog geen bestaande schouwmantel staat, maar een inbouw openhaard kan ook perfect ingebouwd worden in een bestaande openhaard.

Je bestaande openhaard aanpassen? Vast en zeker een hoger rendement.

Door de steeds stijgende energie prijzen krijgen we vaker de vraag hoe de bestaande openhaard kan omgebouwd worden om het rendement te verhogen. Ofwel moet de oude inbouw houtkachel vervangen worden door een nieuwe inbouwhaard die voldoet aan de laatste normen. Sommige mensen zijn de vele assen die rondwaaien in de woning gewoon beu en kiezen ervoor om minder hout te gebruiken en meer warmte uit diezelfde houtblok te halen. Dus ze willen duurzamer ,verwarmen!

Een inbouwkachel of inzethaard heeft vele afmetingen zodat het zelfs bij de kleinste openhaard mogelijk is een aanpassing te doen. 

Liftdeurhaard of inbouw haard?

Een liftdeurhaard kan zowel geplaatst worden in nieuwbouw als in bestaande woningen. 
Deze haarden kunnen zowel open als gesloten worden gebruikt, als de situatie het in de woning toelaat. 
Deze houthaarden beschikken over een opschuivend venster en een vonkenscherm. Voor de mensen die het graag wat makkelijker willen bestaat er een automatisch systeem die het mogelijk maakt je haard te bedienen met je smartphone. Kies je voor een ingebouwde kachel of inbouwhaard dan heb je de keuze gemaakt om altijd gesloten te branden. Deze haard biedt de mogelijkheid in te bouwen in een bestaande opening. Een inbouwhaard is te verkrijgen met of zonder ventilator. De achterplaat (houtkachel) kan ook gekozen worden.

Een ingebouwde open haard op gas

Een inbouwhaard bestaat niet enkel op hout om in te bouwen in een bestaande openhaard, dit kan ook een gashaard zijn.  Vaak kiezen mensen voor een inbouwhaard op gas om af te zijn van het gesleur met hout en de last van stof in de woning. Een inbouwkachel op gas kan zowel bij- of hoofdverwarming zijn. Afhankelijk van de afmetingen van de openhaard maken we een keuze tussen de verschillende merken zoals M-design, Bellfires en Wellstraler

De elektrische inbouwhaard, meer en meer bekend.

Een elektrische haard inbouwen in een bestaande openhaard wordt vaker gedaan. Als de bestaande openhaard een grote last geworden is of als de huidige inzethaard op gas of hout aan vervanging toe is, dan wordt steeds vaker om een sfeerhaard elektrisch gevraagd. 

Op de markt vind je weinig elektrische mogelijkheden om een bestaande openhaardhaard in te bouwen. Deze inbouwhaard elektrisch Elite 60 I E is een ideale elektrische inbouwhaard met verwarming en kan zonder veel kap -en breekwerk in de bestaande open haard worden geschoven. Wist je dat wij het grootste aanbod elektrische haarden en kachels hebben staan in België? Aarzel niet om langs te komen, we helpen jou aan de beste elektrische haard voor jouw situatie. 

Ontdek een greep uit onze realisaties met een inbouwhaard

Laat je inspireren in onze toonzalen in Poperinge en Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Zowel de gas inbouw haard als de inbouwhaarden hout komen hier aan bod. 

Geïnspireerd?

Kom het vuur beleven in ons experience center in Poperinge of Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Maak jouw afspraak

Haarden Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Haarden Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64