Inbouwhaarden

Een inbouwkachel is perfect te plaatsen in iedere ruimte. 
Dit kan zowel geïntegreerd worden in een nieuwbouwwoning waar er nog geen bestaande schouwmantel staat, maar een inbouw openhaard kan ook perfect ingebouwd worden in een bestaande openhaard.

Je bestaande openhaard aanpassen? Vast en zeker een hoger rendement.

Door de steeds meer stijgende energie prijzen krijgen we vaker de vraag hoe de bestaande openhaard kan omgebouwd worden om het rendement te verhogen. Ofwel moet de oude inbouw houtkachel vervangen worden door een nieuwe inbouwhaard die voldoet aan de laatste normen. Sommige mensen zijn de vele assen die rond waaien in de woning gewoon moe en kiezen er ook voor om gewoon minder hout te gebruiken en meer warmte uit diezelfde houtblok te halen. Dus duurzamer te verwarmen!

Een inbouwkachel of inzethaard heeft vele afmetingen zodat het zelfs bij de kleinste openhaard mogelijk is een aanpassing te doen. 

Liftdeurhaard of inbouw haard?

Een liftdeurhaard kan zowel geplaatst worden in nieuwbouw als in bestaande woningen. 
Deze haarden kunnen zowel open als gesloten worden gebruikt, als de situatie het in de woning toelaat. 
Deze houthaarden beschikken over een opschuivend venster en een vonkenscherm. Voor de mensen die het graag wat makkelijker willen bestaat er een automatisch systeem die het mogelijk maakt je haard te bedienen met je smartphone. Kies je voor een ingebouwde kachel of inbouwhaard dan heb je de keuze gemaakt om altijd gesloten te branden. Deze haard biedt de mogelijkheid in te bouwen in een bestaande opening. Een inbouwhaard is te verkrijgen met of zonder ventilator. De achterplaat (houtkachel) kan ook gekozen worden.

Een ingebouwde open haard op gas

Een inbouwhaard bestaat niet enkel op hout om in te bouwen in een bestaande openhaard, dit kan ook een gashaard zijn.  Vaak kiezen mensen voor een inbouwhaard op gas om af te zijn van het gesleur met hout en de last van stof in de woning. Een inbouwkachel op gas kan zowel als bij- of hoofdverwarming zijn. Afhankelijk van de afmetingen van de openhaard maken we een keuze tussen de verschillende merken zoals M-design, Bellfires en Wellstraler

Ontdek een greep uit onze realisaties met een inbouwhaard

Laat je inspireren in onze toonzalen in Poperinge en Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Zowel de gas inbouw haard als de inbouwhaarden hout komen hier aan bod. 

Geïnspireerd?

Kom het vuur beleven in ons experience center in Poperinge of Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Maak jouw afspraak

Haarden Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Haarden Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64