Bellfires Barbas haarden

Barbas en Bellfires, is een Nederlandse fabrikant die eigentijdse en innovatieve kachels en haarden ontwerpen en maken, en dat al sinds 1976.

Barbas Bellfires zijn haarden en kachels van Nederlandse bodem. Onze noorderburen produceren oerdegelijke gas-en houthaarden. Hun productie vindt plaats in de buurt van Eindhoven, hun toestellen worden nog grotendeels met de hand gemaakt en afgewerkt. Ze zijn strak gelijnd en sierlijk door zijn eenvoud. Hun gashaarden vind je onder de naam Bellfires, hun houthaarden onder de noemer Barbas. Barbas Bellfires haarden, of het nu hout of gas is, bieden heel veel mogelijkheden in je interieur. Ontdek realisaties onderaan deze pagina. 

Houthaarden

Bij Barbas en Bellfires kan je je keuze maken in zowel een Barbas houthaard met liftdeur, een inbouwhaard om in te werken in een bestaande open haard als de Barbas houtkachel.

Gashaarden

Bij het merkenduo Barbas Bellfires ging Bellfires vooral verder met de gashaarden. De Belfires gashaard staat vooral bekend voor zijn vooruitstrevenden technologie en zijn maatwerk.

Bellfires biedt onze klanten de mogelijk om de haard zelf samen te stellen naar wens en voorkeur. Vb wil je een gashaard met 2 lange vuren achter elkaar of kies je ervoor je bellfires gashaard te voorzien van een kampvuur?

Groot gamma inbouwhaarden

In het gamma voor zowel de gashaard en dehouthaard kunnen we bij Barbas en Bellfires terecht inbouwhaarden om in te werken in een bestaande open haard. Een inbouwkachel bestaat terug weer in heel wat afmetingen zodat we voor iedere open haard een  passende ingebouwde kachel van Belfires of Barbas kunnen aanbieden.

Kachels

Barbas en Bellfires hebben zeker niet stil gezeten en sprongen ook op de trein voor de kachels. Barbas biedt verschillende soorten kachels aan: zowel de vrijstaande Barbas houtkachels, de moderne aardgaskachels zoals de hanghaard, die nu op en top in is. 

De hangende haard is nu echt een veel gevraagde haard, zowel op gas en als houthaard. De zwevende haard  bestaat zowel in front als in dubbele hoekhaard.

Welke haarden kan je van Barbas Bellfires in onze haardenwinkel terugvinden?

In onze showroom te poperinge kan je van de reeks houthaarden de Barbas Box met houtopslag en de Barbas Box hangkachel terug vinden. Bij de gashaarden hebben we zowel de Gas Fire Panorama als de Corner Bell Derby 3 maar ook de inbouwhaard voor de bestaande openhaard Smart Bell.

In de showroom te Waregem kan je de Gas Fire Panorama, Box Gas Panorama en de inbouwhaard op gas voor de bestaande openhaard Smart Bell. Voor de houtliefhebbers hebben we eveneens ook de Barbas box met houtopslag. 

Uiteraard kan je bij ons ook terecht voor je Bellfires onderhoud en Barbas onderhoud.

Ontdek een greep uit onze realisaties met een inbouwhaard

Laat je inspireren door onze toonzalen in Poperinge en Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Geïnspireerd?

Kom het vuur beleven in ons experience center in Poperinge of Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Maak jouw afspraak

Haarden Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Haarden Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64