Kachels

Een kachel is een vrijstaand haardvuur. Het grote voordeel van een kachel is dat die de omgeving rondom zich verwarmt. Daarnaast is dit type kachel gegeerd om zijn decoratieve meerwaarde bij vrijwel elk type interieur.

Hoog rendement

Een kachel staat bekend om zijn hoog rendement. Een rendementswaarde van 75% tot 90% is niet ongewoon. Je hebt voor hetzelfde resultaat veel minder hout nodig dan voor een openhaard. Bovendien ben je niet afhankelijk van de schommelende prijzen op de energiemarkt, zeker als je zelf voor de brandstof zorgt.

Een kachel, budgetvriendelijker dan een haard?

Een vrijstaande kachel is direct een afgewerkt product. Het vraagt geen extra afwerking van een haardwand rondom de kachel.  het rookkanaal blijft soms vrij in de ruimte, dit geeft als voordeel dat dit extra warmte met zich mee brengt en er dus weinig warmte verlies is. 

Een kachel met strak hedendaags design.

De kachel van tegenwoordig is niet meer de antieke stoof, maar wordt er voluit gegaan voor strak minimalistisch design. Er wordt gekozen voor dikwandig staal, cortenstaal, zijvensters, een draaiplateau. De kachel van nu is een echt meubel die de eyecatcher van je leefruimte wordt. . 

Ontdek een greep uit onze realisaties met een kachel.

Laat je inspireren door onze toonzalen in Poperinge en Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Geïnspireerd?

Kom het vuur beleven in ons experience center in Poperinge of Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Maak jouw afspraak

Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64