Lotus

Lotus, houtkachels en haarden produceert al sinds 1979 in Denemarken.

Lotus houtkachels, Quality since 1979

Als we aan kachels denken, denken we in de eerste plaats aan kwaliteit.  De Lotus kachels moeten zorgen voor een zo goed mogelijke verbranding en een zo laag mogelijke CO2-uitstoot.
Ze moeten duurzaam en solide zijn en hun ontwerp moet functioneel en elegant zijn

Hiernaast staan de houtkachel Lotus Jubilee en de lotus speksteen kachel

Lotus houtkachels en inzethaarden van hoogwaardige Deense kwaliteit

Lotus kachels produceert sinds 1979 hoogwaardige houtkachels met unieke design, waaronder zowel houtkachels en de inbouw houtkachel. Je vindt altijd een Lotus-kachel of inzethaard die past bij je huis en je gezin, en waar je naast het fascinerende vlammenspel van uw kachel ook samen kunt genieten van het leven.

 

NIEUW bij de Lotus houtkachel is het zwart getinte glas. Dit maakt dat ,voor wie liever zijn assen niet wil zien liggen in zijn haard, de binnenkant van de houtkachel niet zichtbaar is als de houtkachel niet brandt. Dit glas zal mogelijk zijn bij de vlakke houthaard en bepaalde vlakke kachels. 

Wat kan je van Lotus houtkachels in onze haardenwinkel zien?

In de reeks van de vrijstaande houtkachels is zowel in Verbeke poperinge als Verbeke Waregem is de Jubilee 25 te zien, in Verbeke haarden Poperinge is ook nog de jubilee 35 te zien.  

Bij de inzethaarden hebben we te  Poperinge de lotus 570 staan.  

Geïnspireerd?

Kom het vuur beleven in ons experience center in Poperinge of Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Maak jouw afspraak

Haarden Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Haarden Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64