Verbeke haarden, partner voor jouw projecten sinds 1927

 

 

 

Ook voor de professional

Als professional wil je maar één ding, een tevreden klant.

Professionele samenwerkingen waarbij je je laat omringen door specialisten zijn voor ons heel belangrijk. We werken nauw samen met tal van professionals: architecten, schrijnwerkers, ... We garanderen goede communicatie, een vlot proces en topservice.

We zijn actief sinds 1927 en we evolueerden naar hét experience center voor elektrische haarden in België. Op Verbeke haarden kan je rekenen voor alle vragen rondom haardprojecten (hout, gas, bio-ethanol en elektrisch) en de nodige professionele begeleiding voor jou en je klanten.

Wij zijn er voor jou als professional. 

 

 

We zijn er voor jou als professional

 

 

Al bijna 100 jaar lang kunnen architecten, interieurarchitecten en vakspecialisten (zoals schrijnwerkers, ...) beroep doen op onze vakkundige kennis. 

Verbeke haarden heeft 2 ruime showrooms waar we een uitgebreid gamma hebben aan haarden zoals de gashaard, houthaard maar ook de haard zonder afvoerkanaal zoals de elektrische haard en de bio-ethanol haard. Een passie voor haarden gecombineerd met een trackrecord aan ervaring en een uitstekende service, is waar Verbeke haarden voor staat.

Aarzel niet om als professional je vraag aan ons te stellen. Laat je gegevens achter en ontvang onze uitgebreide checklist voor professionals om je klant de beste begeleiding te geven bij hun haardproject.

We helpen je graag!

 

 

 

 

Maak vrijblijvend met ons kennis en ontvang de checklist

Privacy verklaring

Waarom samenwerken met Verbeke haarden?

Technisch advies dat jou ontzorgt

Een mooie haard kiezen voor het interieur van de klant is één ding, maar wat je niet ziet is minstens even belangrijk als wat je wel ziet. We ontwikkelden een methodiek die niets aan het toeval overlaat. Wij hechten, naast een naadloze integratie in het interieur, ook zeer veel belang aan de technische installatie. We bekijken de inplanting in de ruimte, de haalbaarheid van de technische installatie, de vereisten van onze leveranciers / fabrikanten bij installatie, wetgeving, ...

Omdat we weten dat tijd een schaars goed is, maakten we een handige checklist voor de professional. Als je met je klant praat kan je meteen met de essentiële zaken om de kachel of haard te plaatsen rekening houden. Zo worden onaangename verrassingen en onvoorziene kosten voor je klant vermeden. 

Showroombezoek met jouw klant

In onze showrooms kiezen we bewust voor basisopstellingen met focus op type brandstof, soort kachel of haard en technische opbouw. Jouw eigen interieurontwerpen staan centraal en kunnen meegebracht en besproken worden. 

We begeleiden je klant graag in de keuze van de haard. Alles staat brandend opgesteld om een goed beeld te geven van de verschillende vuurbeelden en warmtes. We selecteren met de grootste zorg onze merken van gashaarden, elektrische haarden, houthaarden en de bio-ethanolhaarden.

Je kan zelf het showroombezoek doen met je klant of wij nemen het voor jou op. Beslis je om het aan ons over te laten, dan bespaar je zelf opnieuw tijd. Wij kunnen voordien ook even kort bellen en/of je nadien briefen omtrent de keuze van je klant. Contacteer ons gerust zodat we concreet kunnen afspreken.

Bezoek ter plaatse bij jouw klant

In bestaande projecten komen we graag persoonlijk langs. We streven naar de beste technische integratie in iedere woonruimte. We bekijken zaken zoals: is de woning gemakkelijk toegankelijk, kunnen de technische installateurs van de haard het dak gemakkelijk betreden, wat is er reeds voorzien van rookkanaal, ... 

EEN HAARD VOOR ELK PROJECT

ELEKTRISCHE HAARDEN

Vergis je niet: een elektrische sfeerhaard mag dan wel artificieel klinken, maar dat is het allerminst met de technologie die we vandaag kennen. Een elektrische kachel combineert de voordelen van de hout- en gashaard met die van de elektrische haarden in het algemeen.

De grootste meerwaarde is uiteraard dat je niet gebonden bent aan rookkanalen, leidingen en andere noodzakelijke voorzieningen. De elektrische sfeerhaard is voor appartementen en nieuwbouwwoningen ideaal omdat deze een maximaal vermogen hebben tot 2 KW.

Dit betekent dat je qua ontwerp veel meer ruimte en mogelijkheden qua materiaalkeuze hebt om er iets exclusiefs van te maken.

Lees meer

HYBRIDE HAARDEN

De gashaard voor je BEN woning. Met een hybridekachel heb je de keuze tussen twee warmtebronnen: gas en elektriciteit. Met hybride combineren we twee brandstoffen, net zoals dat het geval is bij hybride wagens.

Wil je klant zeker een gashaard plaatsen maar laat de nieuwbouwwoning of goed geïsoleerde woning dit niet toe dan is de hybride haard zeker de perfecte oplossing. Er is een instelbaar vermogen op gas van vb max 9 KW tot min 1 KW, dit is nog nooit eerder verkregen. Er zitten 7 branders in de gashaard, waarbij het mogelijk is om van 7 naar 2 branders te gaan. Van 9KW dus naar 1 KW en dit in combinatie met de HPL-module. (LED op bodem en projectie van LED op de houtset)

Duurzaamheid is bij ons niet zomaar een modewoord, maar een prioriteit in het volledige traject. We denken na over het ecologische aspect, maar ook over de verbruikskosten en de keuze van de materialen.

Lees meer

TUINHAARDEN

Een poolhouse is niet meer weg te denken, maar met het Belgische weer moet er zeker verwarming in worden voorzien. Heel vaak plaatsen we nu tuinhaarden zoals de tuinkachel met bbq van M-design, deze haard is erg populair omdat de dubbele functie haard/BBQ in 1 houtkachel verwerkt zit. Een schouw of afvoerkanaal is hier zeer belangrijk.  

Maar kiest je klant eerder voor het gemak dan is ook de gashaard buiten een heel leuk alternatief. Het voordeel van deze tuinhaarden is dat ze qua afvoerkanaal een stuk eenvoudiger te installeren zijn en veel minder schouw van buitenaf zichtbaar.  

 

Lees meer

BIO-ETHANOLHAARDEN

Is er geen gasaansluiting mogelijk of komt de haard in een woning zonder rookkanaal? 

De bio-ethanolhaard heeft geen rookkanaal nodig en geeft toch een echte vlam en warmte. Deze haarden kunnen eenvoudig overal geplaatst worden, je hebt enkel een stopcontact nodig. Opgepast deze haarden dienen wel brandveilig geïnstalleerd te worden.  

Lees meer

HOUTHAARDEN

Bij de keuze om met hout te stoken kunnen tal van mogelijkheden aangeboden worden. Een vrijstaande strakke houtkachel, een inbouwhaard in een bestaande openhaard of de liftdeurhaard die de look en feel kan geven van de authentieke open haard.  Deze verschillende kachel soorten staan allemaal brandend in onze beide Experience Centers

Lees meer

GASHAARDEN

Gashaarden kunnen in heel wat stijlen en vormen voorkomen. Zowel de platte lijnbrander met keien of de kampvuurbranders zijn in onze beide showrooms brandend opgesteld. 

Lees meer

De troeven van Verbeke Haarden?

Meer dan haarden en kachels

We denken na over het grotere plaatje. We geven aandacht aan het technische aspect, de functionaliteit en het vergroten van het wooncomfort. We hebben het grootste aanbod brandend opgesteld staan op twee locaties in Vlaanderen (Waregem en Poperinge).

Gekende merken

Een nauwkeurige selectie aan merken en fabrikanten waar we reeds een lange vertrouwensrelatie mee hebben opgebouwd. We kunnen rekenen op advies, trainingsmomenten en info rondom laatste trends. Bekijk alle merken.

Met de grootste zorg

We bieden haarden en kachels van de hoogste kwaliteit. We ontzorgen jou maximaal in je advies en service naar je klant. We werken met glasheldere offertes zodat alles voor iedereen helder en duidelijk is. 

Geslaagde projecten

Als familiebedrijf zijn we ondertussen al bijna 100 jaar bezig. We hanteren een methodiek die ons nog nooit in de steek heeft gelaten. We werken met duidelijke checklists en geven advies op maat. De technische haalbaarheid en installatie is heel belangrijk om van het haardproject een geslaagd project te maken. 

2 Showrooms

Ouderdomseweg 10-12, 8970 Poperinge

Textielstraat 2, 8790 Waregem

Een goede voorbereiding, het halve werk

Vooraf informeren

Jammergenoeg wordt bij de meeste bouwplannen pas in laatste fase geïnformeerd naar de soorten haarden en kachels. Onze ervaring leert ons dat je dit best al doet in de eerste fase. Zo vermijd je voor je klant onvoorziene kosten, zoals de verkeerder schoorsteenkap, geen rekening houden met luchttoevoer, ... noem maar op. 

Keuze van rookkanaal

Vaak moet er een keuze worden gemaakt door de klant of ze een gemetste schoorsteen wensen of een inox rookkanaal. Hier weet je klant best in eerste fase welke haard hij wenst te plaatsen. Zo is er voor een gashaard een totaal ander rookkanaal verreist dan voor een houthaard. Ook weer hier kunnen kosten zeer uiteenlopend zijn en kan je klant voor onaangename verrassingen komen te staan. Wedden dat hij of zij je dankbaar zal zijn als je onze checklist van bij het begin gebruikt hebt?

Andere nodige voorzieningen

Daarnaast is het ook interessant om in de ruimte wel al de juiste voorzieningen te treffen. Zoals zuurstof en gas, maar denk bij een elektrische kachel ook zeker aan een watertoevoer.

Zin in een samenwerking?

Benieuwd hoe we kunnen samenwerken?

Heb je een specifieke vraag voor ons?

Ben je benieuwd naar onze checklist voor professionals? Wij sturen die met veel plezier je richting uit als je hier je gegevens nalaat. 

Aarzel niet om als professional je vraag aan ons te stellen.

We helpen je graag!

 

Team Verbeke haarden

Maak vrijblijvend met ons kennis en ontvang de checklist

Privacy verklaring

Geïnspireerd?

Kom het vuur beleven in ons experience center in Poperinge of Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Maak jouw afspraak

Haarden Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Haarden Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64