Rais

Scandinavische kwaliteit die zowel moderne als landelijke interieurs kan bekoren. 

Rais kachel, Strak Scandinavisch design

Rais, zowel op hout als gas. Zowel inbouwhaard als vrijstaande design kachel. 

Rais kachel

De Rais houtkachel voldoet aan de strengste Europese milieueisen en stoten slechts zeer kleine hoeveelheden restdeeltjes uit. Je kunt dus een positieve bijdrage aan het milieu leveren door je oude houtkachel te vervangen door een nieuwe, milieuvriendelijke Rais kachel. Als je dan nog eens de juiste mindset hanteert en individueel gaat verwarmen ben je al helemaal goed bezig.

Het design van Rais typeert zich in de strakke kachel in dik staal met grote ruiten, zodat het vuurbeeld zich doorheen de hele kamer verspreidt. De Rais kachel heeft praktisch altijd een apart design dat in het oog springt. Een echte sfeermaker! Een volledig afgewerkte ronde kachel die zich op een draaiplateau bevindt of een hangkachel in kubus vorm….

De Rais haard

Rais biedt niet enkel de vrijstaande kachel aan maar heeft ook een aantal inzethaarden en inbouwhaarden met liftdeur.

De inzethaarden maken het voor onze klanten mogelijk om hun bestaande open haard om te vormen met een milieuvriendelijke houthaard. De looks van de huidige open haard op hout wordt behouden maar de Rais haarden geven het comfort van een zuinige houtkachel.

De Rais kachel, niet enkel op hout

Een aantal jaren geleden sloeg Rais haarden ook de weg van de gaskachel in. Het strakke Scandinavische design van de Rais kachel wordt hier terug ook doorgetrokken naar het gasgamma. Ideaal als je op zoek bent naar gebruiksgemak en comfort. 

Wat kan je van Rais in onze haardenwinkel zien?

In de showroom te Poperinge kan je de aangesloten Rais Viva 120 op gas zien branden. De houtkachel Rais Caro met zijvensters en de inzethaard Rais 600 branden er bijna iedere dag. De rais Q tee en Q Tee curved staan er ook opgesteld. 

In de showroom van Waregem staat de Rais q Tee 85.  

Ontdek hier een greep uit ons aanbod met een Rais haard of kachel

Laat je inspireren door onze toonzalen in Poperinge en Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Geïnspireerd?

Kom het vuur beleven in ons experience center in Poperinge of Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Maak jouw afspraak

Haarden Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Haarden Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64