Verschillende branders bij de gashaarden

Verschillende branders bij de gashaarden zijn mogelijk. De kampvuurbrander, de keibrander, ... 

De eerste bepalende keuze bij gashaarden

Bij het eerste showroombezoek maakt de klant al vlug de keuze tussen de 2 soorten haarden. Deze veranderen niet enkel de looks van je haard maar zijn ook zeer bepalend voor de verdere inrichting van je haardwand met tv. 

Bekijk onze gashaarden

Grote onderscheid bij de gashaarden

De gashaard met kampvuur brander

Bij deze sfeerhaard hebben we steeds houtblokken die zoals bij een kampvuur wat mooi op een hoopje liggen en het vuur vandaar uit brandt. De haard brandt eerder centraal en niet over de volledige breedte. 

Deze haarden kunnen in alle mogelijk vormen voorkomen zoals een fronthaard, een hoekhaard, een doorkijkhaard of zelf een roomdivider (hoekkachel / doorkijkhaard)

Bij de kampvuurbrander ga je eerder naar de haard landelijke stijl of klassieke stijl maar neem zeker een kijkje op al onze realisaties en je komt er zeker ook kampvuurhaarden moderne stijl tegen.  

 

De gashaard met platte lijnbrander

De plattelijnbrander spreekt voor zich de brander is plat en de vlammen komen over de volledige breedte uit de bodem.

Deze sfeerhaard is ook altijd uitgerust met een dubbele lijnbrander of zelfs met 3 branders naast elkaar, dit om het hoge standaard vermogen van de gas sfeerhaard een stukje lager te kunnen zetten voor je BEN woning

De gashaard met plattelijnbrander is veelal uitgerust met keien en zal voornamelijk voorkomen in moderne haardwanden, die dus vaker in het modernere interieur voorkomen. 

Kom naar de haardenwinkel om duidelijk het verschil te zien

In de beide kachelwinkels staat zowel de gashaard met platte lijnbrander als de kampvuurbrander. Om echt een gevoel te krijgen wat best bij jouw interieur past kom je best eens naar één van de showroom van haarden Verbeke. Je doet er zeker en vast interieur ideeen op. 

Maak NU je persoonlijke afspraak

Geïnspireerd?

Kom het vuur beleven in ons experience center in Poperinge of Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Maak jouw afspraak

Haarden Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Haarden Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64