De Well straler kachels

Wellstraler is een Belgisch fabrikant van gaskachels en haarden die ontstaan is in 1946.

 

In de jaren 50 werd door Wellstraler het eerste verwarmingstoestel gemaakt: de petroleumkachel en dan in de jaren 60 kwam Wellstraler uit met de eerste gaskachel. Wellstraler blijft nu vooral bekend voor zijn specialiteit in gaskachels en haarden, een klein onderdeeltje is nog het gamma stookoliekachels.

Gaskachel Well straler

Een wellstraler gaskachel is vooral gekend om zijn hoger vermogen en  wordt gebuikt als hoofdverwarming en niet als sfeerhaard of sfeerkachel. Eerder waren dit enkel de traditionele kachels maar nu is Wellstraler toch ook volop bezig met de modernere sfeerkachel op gas

Hiernaast zie je de gaskachel Wellstraler A 8 en de well straler gaskachel A 19. 

Gashaard Well straler

Well straler kwam heel vroeg al uit met de gas inbouwhaard die in een bestaande open haard kon worden ingebouwd. Deze inbouwhaard op gas was dan ook standaard voorzien van ventilator en kon dus gebruikt worden als hoofdverwarming.

Well straler is een aantal jaar geleden ook op de kar gesprongen van de sfeerhaard op gas.

Geïnspireerd?

Kom het vuur beleven in ons experience center in Poperinge of Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Maak jouw afspraak

Haarden Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Haarden Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64