De tijdloze houtkachel

Ook in een modern interieur.

Een houtkachel in een strak en eigentijds interieur?

Het kan!

Wie denkt aan moderne interieurs denkt aan strakke lijnen en minimalistische ontwerpen. Soms denkt men verkeerderlijk ook aan een koele of kille omgeving. Dit is echter een misvatting, want een houtkachel biedt warmte en gezelligheid in deze interieurs. 

Een houtkachel verschilt van een houthaard. De houtkachel staat op zichzelf en geeft rondom rond warmte af. Terwijl een houthaard wordt ingebouwd, deze kunnen niet op zichzelf staan en worden dus veelal voorzien in een haardwand met tv. 

Een houtkachel kan eveneens een strak design of minimalistische uitvoering hebben.

Plaatsing van een houtkachel in de ruimte

Onze interieurvormgever zal je helpen om de houtkachel strategisch in de ruimte te plaatsen, om zo een ​​visueel statement te maken en een gevoel van balans en harmonie te creëren. Je kan inspiratie opdoen in ons inspiratieboek. Dit boek bevat heel wat realisaties van tevreden klanten die je met veel plezier een inkijk bieden in hun interieur. We kunnen je van A-Z ontzorgen met ons team van in-house experts en externe partners.

We laten niets aan het toeval over

We laten in onze aanpak bij Verbeke haarden niets aan het toeval over. Een houtkachel moet een afvoerkanaal hebben die ofwel aangesloten is op de bestaande schouw of we bouwen een volledig nieuw dubbelwandig afvoerkanaal doorheen het verdiep en dak. Wij zorgen dat technisch alles in orde is en kunnen ook de visuele afwerking voor onze rekening nemen. 

Laat je adviseren in onze showroom door onze experts. 

Geïnspireerd?

Kom het vuur beleven in ons experience center in Poperinge of Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Maak jouw afspraak

Haarden Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Haarden Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64