Morso houtkachels

De kenmerkende gietijzeren kachels van Morso. Degelijk Deense makelij.

Morso houtkachel, Deense ambacht

Morsø staat al meer dan 160 jaar bekend als de Deense fabrikant van gietijzeren houtkachels. Bij Morsø zijn ze immers al jaren gespecialiseerd in het onderzoeken en verfijnen van de kunst van de fabricage van fraaie en functionele gietijzeren kachels. Deze exemplaren spot je vaak in vakantiehuizen, de openklappende deuren zijn voor iedereen hanteerbaar en je ervaart een maximale houtbeleving.

Morso kachel, voor elke stijl.

De gietijzeren kachel van Morso bestaat niet enkel voor plaatsing in de landelijke schouwen maar ook de strakke houtkachel komt bij Morso aan bod. De Morso kachel biedt zowel de stralingskachel als de convectie kachel aan. 

De buitenhaard bij Morso kachels

Morso heeft ook een buitenhaard "Forno" waar er een lekkere pizza kan in bereid worden en een buitenkachel om het buitenleven ook een stuk aangenamer te maken. Ze hebben een unieke look door de vorm en het gebruikte gietijzer. 

Ontdek een greep van onze realisaties met een Morso houtkachel

Laat je inspireren door onze toonzalen in Poperinge en Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Geïnspireerd?

Kom het vuur beleven in ons experience center in Poperinge of Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Maak jouw afspraak

Haarden Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Haarden Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64