Contura houtkachels

Een stukje Zweden in je huiskamer. 

Contura houtkachel, Zweeds design

De houtkachel Contura komt van het verre koude Zweden, waar ze vaak aan strenge winters worden blootgesteld. Vandaar dat NIBE, de fabricant van Contura zich specialiseert in de houtkachel met het hoge rendement.  De productie van de Contura houtkachels waakt streng over de kleinste details en zet kwaliteit bovenaan. 

Contura houtkachel met een hoge afwerkingsgraad.

Vaak worden de hoge rendement kachels afgewerkt met steen of tegels. Speksteen wordt in grote blokken ontgonnen in Noord Zweden en Finland, dus niet geproduceerd bij Nibe zelf zoals de rest van de onderdelen van de Contura houtkachels. De keuze om vaak te werken met speksteen is omdat deze materie de warmte die geproduceerd werd door de kachel kan opslaan en dan geleidelijk aan kan afgeven. 

Hiernaast de Contura 320, deze speksteenkachel houdt de warmte extra op en kan ze tot 2 uur later blijven afgeven. 

Ontdek een greep van onze realisaties met een Contura houtkachel

Laat je inspireren door onze toonzalen in Poperinge en Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Geïnspireerd?

Kom het vuur beleven in ons experience center in Poperinge of Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Maak jouw afspraak

Haarden Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Haarden Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64