Hanghaarden

Een compacte kachel, hangend aan de muur

Een hangkachel, een echte eyecatcher

Via een afvoerkanaal hangt dit type kachel aan een muur of midden je woonkamer. Een hangende kachel, hanghaard of zwevende haard zorgt net zoals de doorkijkhaard voor een bijzonder visueel effect in je interieur. Ook hier heb je de keuze uit zowel klassieke modellen als erg moderne creaties. Een hanghaard is gemakkelijk te onderhouden en erg praktisch in gebruik.

 

 

Hoe komt de hangkachel tegen de muur?

Een hangende kachel aan een lege muur zorgt visueel voor een elegant reliëf. Een hangkachel van dit type bevestigen we aan de muur door middel van een stalen ophangbeugel op een stevige achtermuur.

Een hangkachel, elegant en compact

Wil je zo weinig mogelijk ruimte in beslag nemen, dan is een hangende haard een ideale oplossing. 
Op die manier creëer je een strak wandmeubel met berperkt ruimte verlies.  

Soorten hangkachels, zowel op hout als op gas.

Een hanghaard kan zowel op gas als op hout. In ons gamma aan hangende haarden bieden verschillende merken dit aan zoals Barbas, Bellfires, Rais, Contura en Wellstraler. 

Ontdek een greep uit onze realisaties met een hanghaard

Laat je inspireren door onze toonzalen in Waregem en Poperinge. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Geïnspireerd?

Kom het vuur beleven in ons experience center in Poperinge of Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Maak jouw afspraak

Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64