Hanghaarden

Een compacte kachel, hangend aan de muur

Een hangkachel, een echte eyecatcher

Via een afvoerkanaal hangt dit type kachel aan een muur of midden je woonkamer. Een hangkachel, muurkachel of zwevende kachel zorgt net zoals de doorkijkhaard voor een bijzonder visueel effect in je interieur. Ook hier heb je de keuze uit zowel klassieke modellen als erg moderne creaties. Hangkachels zijn onderhoudsvriendelijk en erg praktisch in gebruik.Hoe komt de kachel tegen de muur?

Een hangkachel aan een lege muur zorgt visueel voor een elegant reliëf. Een hangkachel van dit type bevestigen we aan de muur door middel van een stalen ophangbeugel of chemische verankering.

Weinig plaats.

Wil je zo weinig mogelijk ruimte in beslag nemen, dan is een hangkachel een ideale oplossing. 
Op die manier creëer je een strak wandmeubel.  

Ontdek een greep uit onze realisaties

Laat je inspireren door onze toonzalen in Waregem en Poperinge. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Geïnspireerd?

Laat je inspireren door onze toonzalen in Poperinge en Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.
Bezoek onze showrooms

Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07


Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64