Hoe kies je jouw haardwand?

Een haardwand is niet alleen functioneel

Een haardwand is niet alleen functioneel, maar zorgt ook voor sfeer  en een vergroting van je wooncomfort. Er is een stijgende vraag naar een haardmeubel of haardwand met TV, ook daar kunnen we jou bij helpen.

Wat fijn dat je gekozen hebt voor een haard. Bij een haard, anders dan bij een kachel, hebben we uiteraard nog een omkadering nodig. De haard wordt vaak ingewerkt in een  haardwand  of een  haardmeubel  en krijgt een centrale plaats in je woonkamer of in de ruimte van jouw keuze.

Het nut van een haardwand?

Een haardwand is niet alleen  functioneel, maar zorgt ook voor  sfeer  en een  vergroting van je wooncomfort. Het is zo dat een haardwand (met brandvrije koker) zorgt voor een  betere warmtecirculatie  in de ruimte. De haardwand zuigt namelijk onderaan lucht uit de ruimte aan en deze lucht gaat dan weer via de bovenkant de ruimte in. Zo recupereer je als het ware de warmte.

Onze klanten laten je graag even binnenkijken in hun woning om jou te inspireren. Wij bundelden heel wat realisaties in ons inspiratieboek.

 

Haardwand of haardmeubel?

Bij Verbeke haarden staat onze  interieurdesigner  voor je klaar, hij leeft zich optimaal in in je woonsituatie en bevraagt je wensen.

Wil je je graag voorbereiden? Stel jezelf dan volgende vragen:

  • Wat verwacht je van het meubel of de wand?
  • Welke functie moet de wand of meubel vervullen? 
  • Wat wil je er graag in kwijt? Welke spullen of apparatuur?
  • Welke stijl zie je graag? (Tip: verzamel fotomateriaal ter inspiratie)
  • Welke materialen zou je graag gebruiken?
  • Hoe ziet de bestaande ruimte eruit? (Tip: breng foto’s mee naar de showroom)

Een haardwand met TV of kastruimte, het kan bij ons.

Er is een stijgende vraag naar een haardmeubel of  haardwand met TV, ook daar kunnen we jou bij helpen. Gezien we technologische apparatuur verwerken rond de haard moeten we met een aantal zaken rekening houden. Soms krijgen we ook de vraag of we rondom de haard een  bureauruimte  kunnen maken. Veel meer mensen werken vaker van thuis, waarom dan niet gezellig bij de haard? 

Elke ruimte is uniek en de wand of het meubel moet voldoen aan jouw voorwaarden, dus aarzel zeker niet om de hulp van onze interieurdesigner in te schakelen. We denken graag met je mee! 

Geïnspireerd?

Kom het vuur beleven in ons experience center in Poperinge of Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Maak jouw afspraak

Haarden Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Haarden Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64