De elektrische cinehaardwand.

Een mooie cine haardwand in een paar stappen? Het kan! Laat het aan onze expertise over en we verrassen jou met een elektrische cinewand op jouw maat. 

De elektrische inbouwhaard

Dat de elektrische inbouwhaard al niet meer aan zijn proefstuk toe is dat weten wij al langer. Elektrische haarden en kachels zijn nog altijd aan een opmars bezig. Elektrische haarden hebben heel wat voordelen, zo zijn ze heel gemakkelijk te plaatsen, te bedienen en te onderhouden. Het vuurbeeld van de elektrische inbouwhaard heeft ook reeds een mooie evolutie achter de rug en fabrikanten slagen er echt wel in om een realistisch vuurbeeld af te leveren. Zo is de waterdamphaard bij ons een echte bestseller.  

Elektrische Haardwand met TV

Een elektrische haard is een echte sfeerhaard. Mensen integreren de haard uiteraard ook graag in hun leefruimte. Vaak krijgt de elektrische inbouwhaard een plaats in de buurt van de televisie. Zo kan de blik ook even afdwalen van beeldscherm naar vuurbeeld. Je kan de cinema-ervaring thuis proberen te evenaren door voor een groot beeldscherm te kiezen, geluid in de wand (en volledige ruimte) te integreren of eventueel ook verlichting in het wandmeubel toe te voegen. Je kan hier zelf bepalen hoe ver je daarin wil gaan. 

Een elektrische cinehaardwand in 3 stappen

Jouw elektrische haardwand samenstellen is makkelijk.

  • In een eerste stap bepaal je de positie in de leefruimte en kies je het type elektrische haard.
  • Daarna ga je over tot het bepalen van de elementen die de haardwand moeten bevatten. Wil je graag kastruimte boven of naast de haard? Wil je liever jouw TV rondom rond uitwerken met aangepaste verlichting? Wil je de haard aan de ene kant en de TV aan de andere kant? Alles is mogelijk.
  • Eenmaal je de positie van de elementen hebt bepaald dan kunnen we overgaan tot het kiezen van de materialen. Graag een afwerking in fineer, lakwerk, ... Bespreek de mogelijkheden met onze interieurvormgever.

Laat je inspireren in ons experience center in Waregem of Poperinge.

Geïnspireerd?

Kom het vuur beleven in ons experience center in Poperinge of Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Maak jouw afspraak

Haarden Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Haarden Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64