Charlton & Jenrick

Ontdek Charlton & Jenrick, de elektrische haard voor jouw Cine wall. 

De oorsprong van de elektrische kachels van Charlton & Jenrick

Deze fabricant van elektrische kachels werd opgericht in 1986 en is gevestigd in Telford, in het Verenigd Koninkrijk.

Charlton & Jenrick is een warm familiebedrijf en de oprichters, Barry Charlton & Bill Jenrick, werken nog steeds in ons hoofdkantoor, evenals een groot aantal trouwe personeelsleden die al vele jaren bij ons in dienst zijn.

Door de jaren heen zijn ze steeds gegroeid en leveren ze nu een assortiment prachtige kachels en elektrische haarden aan meer dan 20 laden.

 

Doordat er in onze beide Experience Centers steeds grotere vraag komt voor ontwerp van tv meubel met haard hebben we beslist om het merk Charlton en jenrick ook in ons gamma op te nemen.  

 

 

Jouw cinewall met haard

De Luminosa 150 van Charlton&Jenrick is de ideale haard voor een cinewall met haard. Ook voor de haard en tv wand in kleinere woningen of appartementen is deze elektrische haard ideaal. Het haardmeubel kan vrij ondiep worden opgemaakt omdat deze sfeerhaard zo ondiep is en dus weinig ruimte zal innemen.  

Deze zuinige elektrische verwarming is niet enkel interessant in verbruik maar oogt ook zeer mooi met zijn Real Flame Technology waardoor het de meest realistische vlammen ooit heeft op een elektrische haard. 

Maak hier je afspraak voor je cinewall met haard

 

 

Geïnspireerd?

Kom het vuur beleven in ons experience center in Poperinge of Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Maak jouw afspraak

Haarden Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Haarden Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64