Compact wonen met een haard, het kan!

Woon je op een appartement of studio? Beschik je over een buitenverblijf aan zee? Denk je dat een haard hier niet kan geplaatst worden? We hebben goed nieuws, want deze haarden installeer je overal.

Compact wonen met haard: ontdek de opties

In compacte ruimtes moet je slim omgaan met je plaatsbesteding. We hebben reeds heel wat ervaring met het installeren van haarden in appartementen en studios aan de kust. Vaak hebben tweedeverblijvers thuis een haard en willen ook graag aan zee de gezelligheid, alleen botsen ze daar structureel op de beperkingen van een appartement, of dat denken ze. Het klopt dat een gas -of houthaard in een appartement niet geplaatst kan worden, gezien deze types een rookkanaa of schouwl vragen. Maar vandaag bieden de elektrische en bio-ethanolhaarden hier wel een kwalitatieve oplossing. Je kan deze haarden overal plaatsen, zelfs in de kleinste ruimtes. 

Bij Verbeke haarden hebben we alle expertise in huis om je van A-Z te ontzorgen, tot aan de kust.

Gezelligheid aan zee met een haard

Niets leuker dan na een strandwandeling je te installeren voor de haard. Heel wat kustbewoners en tweedeverblijvers gaan er verkeerdelijk vanuit dat een haard in een appartement of studio niet kan. Je kan wel degelijk een haard installeren en de gezelligheid binnenhalen. De elektrische haard kan branden mét of zonder warmte-element

 

Ontwerp je elektrische haardwand samen met onze binnenhuisarchitect.

Onze interieurvormgever kan je helpen om de beste plaats te kiezen in je appartement, studio, buitenverblijf, ... Hij creëert mooie en praktische haardwanden met elektrische of bio-ethanolhaarden. De elektrische haardwanden met TV zijn populair, want met geen enkel type andere haard kan je zo dicht tot bij het toestel komen met je kasten of TV-toestel. Laat je adviseren en inspireren in onze showrooms. We bundelden ook heel wat realisaties van tevreden klanten in ons inspiratieboek.

Doorblader en ontdek de mogelijkheden.

Elektrisch en bio-ethanol overal te plaatsen, maar even mooi?

Ben je bang dat elektrisch niet je ding zal zijn? We begrijpen jou, we waren zelf in de beginjaren ook zeer sceptisch, maar we zijn ondertussen de grootste aanbieder in Vlaanderen geworden. De elektrische haarden hebben ons echt weten te overtuigen, zowel technisch als esthetisch.

We dagen je daarom uit, want de elektrische haarden zijn niet meer aan hun proefstuk toe.

Kom ze beleven in onze showrooms. We tonen je met veel plezier alle mogelijkheden die deze haarden te bieden hebben. We hebben het grootste aanbod brandend opgesteld staan in Vlaanderen. In alle vormen (hoekhaarden, doorkijkhaarden, ...), toepassingen (met of zonder TV, kasten, ...)  en stijlen (landelijk, modern, scandinavisch, ...) . Je kan langskomen in Waregem of Poperinge. We kijken ernaar uit om je te ontvangen. Maak je afspraak hieronder.

Geïnspireerd?

Kom het vuur beleven in ons experience center in Poperinge of Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Maak jouw afspraak

Haarden Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Haarden Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64