Stijlen bij de sfeerhaarden elektrisch

Ombouw sfeerhaard

Niet enkel het type toestel en de vorm van je elektrische sfeerkachel zijn belangrijk, maar ook de stijl bij de elektrische haard inbouw is cruciaal voor het gewenste eindresultaat. Inbouw elektrische sfeerhaarden vragen ook een grondige voorstudie van een binnenhuisarchitect als we willen dat het totaalplaatje volledig klopt en naar wens is. We hebben heel wat expertise inhouse om jouw ideale elektrische wand uit te tekenen.

De klassieke elektrische haard

Kies je voor de klassieke sfeerhaard dan wordt er vaak gekeken naar elektrische haarden met een schouw. Je kiest een klassiekere vorm van sfeerhaard en daarrond wordt dan vaak een schouw in natuursteen of kunststof gemaakt. 

Hiernaast de elektrische sfeerhaard met schouw van Faber e-Matrix 800 650 I

Landelijke elektrische haard

Is je interieur eerder landelijk dan kan je je elektrische haard landelijk gaan inbouwen. Hier wordt dan de elektrische inbouwhaard ingewerkt met natuurlijke  materialen zoals bijvoorbeeld fineerhout of een natuursteen. Bij een strak landelijk interieur kan een klein accent al vaak voldoende zijn om de volledige elektrische haardwand een warme look te geven.

Een elektrische moderne haard

Wil je de elektrische sfeerhaard modern inwerken? Perfect! De elektrische sfeerhaard inbouwen en afwerken met een strakke zwartwit kleur geeft al direct een moderne uitstraling. Het model van de inbouwhaard elektrisch speelt ook een grote rol als je een strak interieur wil behouden. Zo is een elektrische tunnelhaard of een elektrische hoekhaard een populaire keuze bij de moderne inbouwhaarden elektrisch. Elektrische haarden worden nu veel geplaatst in nieuwbouwwoningen. In Vlaanderen is deze haard graag gezien bij een moderne stijl en een landelijke stijl. 

Heb je zelf geen idee hoe je wand met elektrische sfeerhaard er uit moet zien? Geen nood, we helpen je graag! Laat je adviseren door onze interieurspecialisten. Of neem een kijkje in het inspiratieboek voor elektrische haarden.

Geïnspireerd?

Kom het vuur beleven in ons experience center in Poperinge of Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Maak jouw afspraak

Haarden Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Haarden Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64