Klassiek en antiek

De open haard met schouw, komt steeds terug.

Er wordt nog vaak gekozen om een open haard met schouw te plaatsen. Dit kan zowel zowel op hout als gas, zelfs nu ook voor de nieuwste brandstoffen bio ethanol en elektriciteit.

Een klassiek interieur vertelt een verhaal en geeft karakter aan je woning. Ongeacht de technologie of verbrandingsmethode, gaan we samen met jou op zoek naar een inbouwhaard die naadloos bij de stijl en de charme van een klassiek interieur aansluit. 

De klassieke haard

Met hun robuuste en elegante uiterlijk vinden klassieke modellen nog steeds hun plaats in enorm veel woningen. Inbouwhaarden kunnen zowel in bestaande klassieke schouwen worden ingebouwd zodat je het rendement kunt verhogen. Vaak wordt er in nieuwbouwsituaties nog gekozen om een schouwmantel rond de gas of houthaard te plaatsen. 

Op maat van de klant

De inbouwmogelijkheden zijn zo goed als eindeloos. Zo kunnen we deze inbouwen in een op maat gemaakte schouw uit natuursteen, of maken we gebruik van pannenstrips zodat het de look heeft van een echte open haard, … Heb je een antieke open haard kan deze met zorg worden gerestaureerd en voorzien worden van een gashaard op maat. 

Kies je voor een klassieke haard? Ontdek een greep uit onze realisaties

Laat je inspireren door onze toonzalen in Poperinge en Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Geïnspireerd?

Kom het vuur beleven in ons experience center in Poperinge of Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Maak jouw afspraak

Haarden Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Haarden Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64