Elektrische haard in alle mogelijke vormen

Elektrische inbouwhaarden in elke vorm

Eens je de keuze hebt gemaakt om een elektrische haard te installeren moet het model nog gekozen worden. Deze sfeerhaard bestaat nu ook in heel wat vormen en stijlen. Hieronder kan je een overzicht terugvinden welke vormen we bij de elektrische sfeerhaarden aanbieden. 

Maak indruk met een elektrische doorkijkhaard

Kan een doorkijkhaard elektrisch? Zeker en vast. De Faber, elektrische haard met waterdamp, E matriX, bijvoorbeeld, biedt door zijn verneveling van water een echte vlam die aan beide zijden van het glas te zien is. De waterdamphaard heeft als enige een vuurbeeld van een echte vlam die vanuit alle hoeken zichtbaar is bij een doorkijkhaard.

De elektrische hoekhaard

Je kunt de elektrische wandhaard ook zo gaan bouwen dat er ruimte is om een sfeerhaard met zowel frontraam als zijvenster te nemen. Naast het zijvenster kan er ruimte gecreëerd worden om wat decoratiefs te plaatsen. De elektrische haard met waterdamp heeft als enige het echte effect van een hoekhaard, omdat de waterdamp echt vanuit elke hoek waar te nemen is en dit is niet het geval bij de ledhaarden en de hologram open haard.

Hiernaast de elektrische haard hoek opstelling van Faber, E MatriX 800 500 II

De 3 zijdige sfeerhaard, altijd een succes

Wil je je elektrische haard inbouw niet al te log maken? Dan is de driezijdige elektrische haard perfect. De LED sfeerhaard van Dru is een voorbeeld van zo’n driezijdige elektrische haard. Ook de Faber E matrix en British Fires heeft een driezijdige haard in hun aanbod. 

Onze interieurarchitecten bundelden hun realisaties met elektrische sfeerhaarden in ons elektrisch haarden inspiratieboek

De elektrische kachel

De Dimplex kachel is een vrijstaande elektrisch sfeerkachel met waterdamp. De sfeerhaard heeft enkel een stopcontact nodig en is gemakkelijk te plaatsen. Er zijn verschillende uitvoeringen mogelijk van deze Dimplex elektrische haard: een ronde moderne elektrische kachel of de meer ovale vorm. Er is mogelijkheid om deze elektrische sfeerhaard met verwarming op te zetten of heb je het te warm dan zet je die gewoonweg af en geniet je van je vlam. 

Een elektrische haard met een schouw

Wanneer je voor een elektrisch haardvuur kiest, is een schouw in principe niet nodig. Je hebt enkel een stopcontact nodig. Toch kiezen mensen vaak om esthetische redenen voor een schouw bij hun elektrische haard. Of meteen voor een Cine haardwand met TV.

 

Kom zeker eens binnen in onze elektrische haarden winkel om je verder te laten adviseren en inspireren.

Een elektrische hanghaard of inbouwhaard

Een elektrische inbouwhaard - het woord zegt het zelf - wordt ingebouwd terwijl een elektrische hanghaard aan de muur of het plafond 'hangt'. Een elektrische inbouwhaard kan een oplossing zijn als je je gas -of houthaard wil vervangen. Hanghaarden nemen weinig ruimte in en ogen ruimtelijk door hun open onderkant. Het merk Dimplex heeft heel wat elektrische wandhaarden in zijn gamma, die gemakkelijk op te hangen zijn, ondiep zijn, kortom gemakkelijk overal te plaatsen zijn. De hangende elektrische sfeerhaard is ook zo populair omdat die ook gemakkelijk te verhuizen of mee te nemen is als je de woning huurt.  

Laat je inspireren in onze showroom

Welke is nu de beste elektrische haard voor jouw wensen en budget? Daar kom je meteen achter in onze haardenwinkels in Poperinge en Waregem. Zo kan je de elektrische kachels en haarden van dichtbij bewonderen, in al hun glorie. 

In onze showrooms hebben we zowel • de elektrische inbouwhaard hoek met led haardvuur van Dimplex en British Fires staan, • de sfeerhaard 3 zijdig van Dimplex en Faber, • de elektrische doorkijkhaarden, enkel mogelijk bij Faber en de elektrische hoek haard. Wie weet ook binnenkort een elektrische haard voor buiten?

Geïnspireerd?

Kom het vuur beleven in ons experience center in Poperinge of Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Maak jouw afspraak

Haarden Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Haarden Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64