De hologramhaarden van Faber en Dru

Ontdek de hologramhaarden in ons Experience center te Waregem en Poperinge

Elektrische kachel Dru Virtuo Evolve

Uiteraard komen ook de laatste nieuwe haarden in onze showrooms te staan. Zo mochten we de nieuwste elektrische kachel van Dru terug in onze showroom plaatsen. Deze Elektrische haard met warmte bied de volledige vuurbeleving, maar zonder enkele uitstoot. Met levensechte houtvlammen, een LED gloeibed met meerdere kleuren, aangename warmte en het geluid van knisperend hout creëert een Dru Virtuo Evolve haard de ultieme gezellige sfeer. De haard heeft geen uitstoot of afvoer nodig, alleen maar een stopcontact, en kan dus overal in huis geplaatst worden. Deze haard komt in verschillende afmetingen uit ( 100 -130- 180) en is mogelijk in hoekkachel of front inbouwhaard. 

Dimplex Fires, Vista 130

Met vonken die van gloeiende houtblokken springen en het knetterende geluid van een houtvuur, geeft de Vista je een levensecht flikkerend vlameffect. Gemaakt met Opti-Virtual®-technologie van Dimplex, aangeboden door de oorspronkelijke uitvinders van de Virtual Flame-technologie.  Gezelligheid ontmoet functionaliteit met de thermostatische verwarming, die warmte en comfort binnen handbereik brengt. Zelfs als het vuur uit is, zorgen de keramische houtblokken en decoratie voor een prachtig middelpunt.

  • Realistische houtset met gloeiende LED-lampjes, prachtig zelfs als het vuur uit is
  • Verkrijgbaar in 1- en 3-zijdige uitvoering
  • Vlameffect met optionele verwarmingsfunctie om het hele jaar door van te genieten
  • Opti-V vlamtechnologie; de eerste realistische virtuele vlamtechnologie op de markt, gepatenteerd door Dimplex.

 

Laat je charmeren door elektrische haarden

We houden vinger aan de pols op de markt wat betreft elektrische haarden. Je kan ons inspiratieboek downloaden of op de hoogte blijven van alle nieuws via de nieuwsbrief van Verbeke haarden.

Download het elektrisch inspiratieboek

Geïnspireerd?

Kom het vuur beleven in ons experience center in Poperinge of Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Maak jouw afspraak

Haarden Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Haarden Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64