British Fires

British Fires is Brits haardenproducent en bekend om zijn elektrische haarden met gepatenteerde vlam-technologie.

Wat biedt het merk British Fires aan?

British Fires is een vooruitstrevend merk binnen de elektrische haardenwereld en maakt elektrische haarden op basis van LED-projectie. Ze beschikken over een gepatenteerde vlamtechnologie en de installatie van hun toestellen is zeer eenvoudig. Ze beschikken over heel wat mogelijke afmetingen binnen hun gamma. Ze kunnen echt heel breed gaan, zo is er zelfs een elektrische haard van 2 m 40. 

Waarom deze elektrische haard?

British Fires is gekend voor zijn "Air Curtain Technology". Deze luchtgordijntechnologie (ACT) is het bewegend proces waarbij koelere lucht naar binnen circuleert en verwarmde lucht terug in de kamer wordt verspreid via een systeem met dubbele uitlaten. De haarden produceren een heerlijke warmte binnen de ruimte. De elektrische haard is voorzien van een ventilatiesysteem die praktisch geluidsloos in de ruimte aanwezig is. De elektrische sfeerhaard is verkrijgbaar als fronthaard, hoekkachel of dubbele hoekhaard. Heel wat mogelijkheden dus. 

De natuurlijke dikke houtstammen zorgen voor een realistische sfeerhaard als je kiest voor de optie Deluxe houtset. In ons Experience Center wordt de haard steeds aangeboden met de zwarte glazen achterwand zodat de vlammen duidelijker geprojecteerd worden.   

Wat kan je van British fires in onze haardenwinkel zien?

In de showroom te Poperinge als Waregem staat de British Fires new Forest 1200 te zien. In Poperinge staat deze haard als hoekhaard opgesteld in Waregem als inbouwhaard. In de showroom te Waregem kan je ook de British Fires new Forest 650 komen bewonderen als je eerder op zoek gaat naar een compacte elektrische haard. 

British Fires haarden kunnen door ons geïnstalleerd worden of kan je zelf installeren. Laat je adviseren in de showroom. 

Geïnspireerd?

Kom het vuur beleven in ons experience center in Poperinge of Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Maak jouw afspraak

Haarden Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Haarden Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64