De tuinkamer in met de sfeerhaard buiten.

Een houthaard of gashaard is ondertussen bij de Vlaming al redelijk graag gezien in een tuinkamer. Nieuwste trend? De elektrische sfeerhaard! 

Je tuinkamer verwarmen met een sfeerhaard

Al vanaf april kan men in Vlaanderen genieten van een tuinkamer. Het is wat minder vroeg donker en men kan al wat langer genieten van de tuinkamer ook 's avonds. Indien men beschikt over een individuele haard. Dat is een haard waarbij zeer lokaal warmte kan afgegeven worden. Een gashaard  of een houthaard  wordt wel vaker geïnstalleerd in de Vlaamse tuinkamers. Het is zo dat dat de bio-ethanolhaard  en de elektrische haard, de haarden zonder rookkanaal, nu volop aan een opmars bezig zijn. 

Op en top sfeervol

In de tuinkamer is het leuk vertoeven. Dankzij het toevoegen van een sfeerhaard kan je niet alleen voldoen aan een beperkte warmte-vraag, maar breng je ook meteen sfeer binnen. Niets leuker dan genieten in de tuinkamer met een gezellige vlam.

Wil je graag een houtkachel of een gashaard? Dan moet je rekening houden dat deze in staat zijn om de hele ruimte te verwarmen en dat is niet altijd nodig. Vaak is het hebben van een lichte vlam in de buurt van waar je zit voldoende. Hier komt dan de elektrische haard in beeld. Het is zo dat er heel wat mogelijkheden zijn in het vuurbeeld. De haard zelf is makkelijk in gebruik, makkelijk te installeren en geeft warmte of een vlam wanneer jij dat nodig hebt. Ideaal dus en bijzonder efficiënt in een tuinkamer. 

Er zijn heel veel mogelijkheden, ook in de tuinkamer.

Wil je liever een kachel? Die staat op zichzelf en kan je makkelijk ergens plaatsen.

Of heb je liever een inbouwhaard met eventueel een haardwand rond waar je wat spullen in kwijt kan? Ook dat is mogelijk. Onze interieurdesigners kunnen van je tuingebouw, tuinkamer, ... iets heel mooi maken. Breng gerust wat ideetjes mee naar de showroom en we helpen je graag op weg met de keuze voor het beste type voor de ruimte. 

Dubbel genieten

Er zijn al best wat merken die net dat tikkeltje meer kunnen geven dan enkel sfeer en warmte. Één van onze bestsellers in de tuinkamer is de liftdeurhaard van M-design. Deze tuinkachels beschikken over maar liefst twee BBQ-roosters en een vonkenscherm. Wedden dat je veel tijd zal spenderen met deze haard? Heerlijk genieten van een lekkere hap. Dit kan dankzij de warmte van de haard ook al in het voorjaar en loopt door tot het najaar. Tuinkamers zonder haard of BBQ-haard, dat is echt een gemiste kans.

Kom langs en ontdek de mogelijkheden nog voor het seizoen begint. Wij helpen je graag verder in onze experience centers in Waregem of Poperinge.We vertellen je er graag ons favoriete BBQ-recept bij...

Kom je graag eens je project voor je tuinkamer of poolhouse bespreken? Hoe kan je je poolhouse optimaal verwarmen? 

Maak nu je persoonlijke afspraak

 

 

Geïnspireerd?

Kom het vuur beleven in ons experience center in Poperinge of Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Maak jouw afspraak

Haarden Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Haarden Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64