Ken jij de BBQ tuinhaard van M-design al?

In België zit het weer niet altijd mee en kunnen we niet altijd rekenen op zalig zomerweer. Veel tuinen bevatten net om die reden ook een tuinkamer. Zo speel je tijdens de zomer op zeker, maar verleng je ook het tuinplezier in het voor-en najaar.

Door de coronaperiode herontdekte men het gezellig cocoonen op eigen terras. Daar horen uiteraard leuke meubeltjes en accessoires bij. Én niet onbelangrijk ook een lekker drankje en een lekkere hap mag niet ontbreken in de tuinbeleving.

Dankzij de tuinkachel als sfeerhaard maximaliseer je het gebruik van jouw tuinkamer.

Ken jij de BBQ-haard al?

Een BBQ-haard is in de eerste plaats een haard die enerzijds warmte kan geven en dus zoals een standaard haard functioneert. De BBQ-tuinhaarden kan je ook omtoveren naar een BBQ. Deze tuinhaard wordt dan meestal ook op tafelhoogte geplaatst om makkelijk te kunnen grillen en wordt dan vaak ook een tefelhaard of tafelkachel genoemd. 

De voordelen van deze BBQ-tuinhaard?

 • Je kan langer tijd doorbrengen met familie of vrienden, dankzij de warmte dat deze tuinhaard afgeeft.
   
 • Indoor goes outdoor: de basis van deze tuinhaard is de liftdeurhaard van M-Design. Een bestseller in het aanbod. Alle kwaliteiten werden allemaal geïntegreerd in deze BBQ-haard.
 • Een kwalitatieve afwerking: de wandpanelen kunnen afgewerkt worden in fijn geribd gietijzer of metaal.  
   
 • Mogelijkheid om een praktische haardwand te installeren waar je meteen al je BBQ-spullen in kwijt kan.
 • Deze haard beschikt over twee robuuste BBQ-roosters met handige grip die in hoogte verstelbaar zijn.
   
 • De BBQ-haard bevat een vonkenscherm die eventueel gloeiende deeltjes die wegspringen tegenhouden. Zo wordt alles rond je haard ook beschermd.
   
 • Alle voordelen van een BBQ, niet de nadelen (rookontwikkeling), omdat de maaltijd ín de BBQ (inbouw)haard wordt bereid. De rook verdwijnt via de schouw.
   
 • De chef-koks onder ons kunnen hun hartje ophalen. Barbecueën met hout geeft je vlees, vis of veggie gerecht die perfecte extra smaak die je er anders niet in krijgt. Kies een harde houtsoort en experimenteer eens met eik, esdoorn, appel of kersenhout.

Geniet het ganse jaar door van jouw tuinkamer of terras mét haard

Wacht niet te lang om je tuinhaard te bestellen, zo kan je de rest van dit jaar nog genieten van jouw eigen BBQ-tuinkachel van Belgische makelij. Kom langs in onze showrooms en laat je verder begeleiden door onze experts. 

Geïnspireerd?

Kom het vuur beleven in ons experience center in Poperinge of Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Maak jouw afspraak

Haarden Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Haarden Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64