Maak kennis met ons team bij Verbeke haarden

Ons team bij Verbeke haarden kan alle vragen met betrekking tot jouw haard aan. Verbeke haarden is actief sinds 1927. We zijn een familiebedrijf waarbij Guy en (sinds 2004) dochter Charlotte aan het roer staan. In de showroom vind je ook Micheline Verbeke en interieurvormgever Reinout. Als je het experience center binnenstapt dan zal je, in Poperinge of Waregem, Guy, Charlotte, Micheline en/of Reinout ontmoeten.

De beste hulp bij de keuze van je haard en haardwand

We begeleiden jou naar de juiste keuze van haard (gashoutelektrischbio-ethanol) en indien gewenst bijpassende haardwand. We laten niks aan het toeval over. Vanuit onze jarenlange expertise ontwikkelden we een draaiboek waarbij we stap voor stap met jou door jouw project gaan. Reinout is als binnenhuisarchitect een kei in het omtoveren van de dromen van de klanten tot een design die naadloos past bij jouw interieur

De technisch verantwoordelijke bij Verbeke haarden was gedurende lange tijd Guy, maar hij gaf de fakkel door aan Nicolas. Nicolas is al een paar jaar de go-to person voor alle technische vragen omtrent haarden en kachels. Nicolas coördineert samen met zijn team van techniekers, Kevin en Alister, elke installatie, onderhoud of herstelling bij de klanten thuis. We zijn ook gecertificeerd CERGA-gasinstallateur.

Evolutie doorheen de jaren naar elektrisch experience center

Ook administratie is een belangrijk onderdeel om alles voor de klanten zo vlot mogelijk te laten verlopen, daar neemt Micheline alle facturatie voor haar rekening, terwijl Krista voor alle aankopen en stockbeheer verantwoordelijk is. Charlotte zet ook haar tanden in de marketing voor Verbeke haarden. Zo vinden de klanten makkelijker de weg tot in onze showrooms.

Doorheen de jaren zijn we gekomen tot een uitgekiend gamma aan merken die wij als Verbeke haarden willen voeren. We houden ook vinger aan de pols met betrekking tot de laatste ontwikkelingen in de markt. Zo hebben we ons de laatste jaren naast, gas en hout, ook specifiek gericht op elektrische haarden en haarden zonder rookkanaal. We zijn hét experience center in West- en Oost Vlaanderen voor elektrische haarden. We hebben de meeste toestellen brandend opgesteld staan in gans Vlaanderen. 

Team aan het woord

Wist je dat...

  • Reinout houdt van de veelzijdigheid in zijn job? "Het is echt een zeer veelzijdige job in een familiale sfeer. Ik hou persoonlijk ook van de afwisselingen tussen klantencontact, tekenen, opvolgen en oplossen van uitdagingen waar we soms mee te maken krijgen."  
  • Krista haar favoriete kachel de Hwam 4640 is? "Een uiterst gezellige kachel, simpel van design, met een groot venster."
  • Nicolas ook héél graag op pad gaat met zijn techniekers? "Het leuke aan de job is het afwisselende werk, elke installatie is verschillend wat ervoor zorgt dat geen enkele dag dezelfde is. Zelf vind ik de werfbezoeken bij de klant vaak leerrijk en interessant. Ook tijdens de installatie gaan we soms mee op pad met de techniekers om vinger aan de pols te houden."
  • Kevin grote fan is van Faber? "Faber biedt een goede kwaliteit van materialen en veel variatie in het assortiment. Als team beschikken we over een sterke technische kennis van het merk, wat installaties ten goede komt." 
  • Guy best trots is op zijn dochter Charlotte? "Alles is onderhevig aan grote veranderingen in onze sector. De professionele omgang met die veranderingen, haar aanpak rondom haarden van de toekomst en focus op de klantbeleving zijn gewoon top."
  • Charlotte echt gelooft dat haarden en kachels deel uitmaken van je dagelijkse feelgood? "Mijn eigen houtkachel “stoof” van Rais thuis, daar genieten we van september tot mei iedere dag van, aan tafel bij het avondeten en nadien in de zetel. Van mei tot september vind je ons bij onze tuinhaard op het terras. Niks heerlijker dan je gezin bij een gezellige vlam om je dag af te sluiten." 
  • ...

Geïnspireerd?

Kom het vuur beleven in ons experience center in Poperinge of Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Maak jouw afspraak

Haarden Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Haarden Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64