De elektrische doorkijkhaard

Ja, je leest het goed, de elektrische doorkijkhaard bestaat!

De elektrische doorkijk sfeerhaard, populair bij particulier én horecazaak

Doorkijkhaarden zijn heel populair bij zowel gezinnen als horecazaken. We snappen dat wel, want ze zijn heel mooi, maar ook wel praktisch. Een uniek element in je interieur.

Sfeerhaard doorkijk, Interieurvormgevers zijn er fan

De interieurvormgever gaat graag met een doorkijkhaard aan de slag in een interieur. De doorkijkhaard of ook wel soms tweezijdige haard genoemd, verbindt twee ruimtes visueel met elkaar. Thuis kan dat bijvoorbeeld de keuken en de woonkamer zijn. In een restaurant kan zo’n doorkijkhaard net dienst doen om een grotere ruimte wat knusser te maken, ook visueel. 

De elektrische doorkijkhaard 

Dankzij de opkomst van de elektrische haarden, wordt een elektrische doorkijkhaard plaatsen nog een stuk makkelijker. Waar een houthaard en gashaard eenafvoerkanaal nodig hebben en een brandvrije omkasting heeft een elektrische doorkijkhaard dit helemaal niet nodig. 

De waterdamphaard als doorkijkhaard

Bij het schrijven van dit bericht kan je enkel voor een elektrischewaterdamphaard kiezen. Gezien veel andere elektrische toestellen met projectie werken en je daarvoor nog een wand nodig hebt om op te projecteren. Om een elektrische waterdamphaard te installeren heb je een stopcontact en een watertoevoer nodig. Dit kan door middel van een waterreservoir of door middel van een waterleiding. 

Nog een voordeel van de elektrische doorkijkhaard is het gemak waarmee het toestel kan worden bediend. Met afstandsbedieningen of zelfs smartphone-apps kan je de vlam intensiteit, warmteafgifte en zelfs de kleur van de vlammen aanpassen aan jouw voorkeuren.

Elektrische doorkijkhaard favoriet van je gezin

We leven in een tijd waarin comfort, gemak en duurzaamheid hoog op de agenda staan. De elektrische doorkijkhaard biedt een eigentijdse oplossing voor liefhebbers van sfeervol vuur. Daarnaast is de haard ook veilig in de buurt van kinderen en huisdieren. Geen schrik dat ze zich kunnen kwetsen aan deze haard. 

 

Elektrische doorkijkhaard geliefd bij HoReCa

Ook in HoReCa-zaken is deze haard geliefd, er is geen gevaar om te haperen aan de jassen of kledij, als het té warm wordt voor je klanten dan kan je de warmte gewoon regelen, … Wedden dat klanten zullen vragen naar een plekje rondom de elektrische haard?

 

 

 

Geïnspireerd?

Kom het vuur beleven in ons experience center in Poperinge of Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Maak jouw afspraak

Haarden Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Haarden Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64