Verschillende elektrische vlambeelden

Er zijn heel wat elektrische vlambeelden ook wel vuurbeelden genoemd. De elektrische haarden kunnen jouw woonkamer best al wat bieden. Sterker nog, deze haarden kunnen overal in huis en in de ruimte geplaatst worden. 

Verschillende elektrische vuurbeelden

We krijgen wel vaker de vraag wat nu het meest realistische vuurbeeld is voor de elektrische haard. Als haardenexperts hebben wij uiteraard onze persoonlijke voorkeuren, maar de meningen zijn verdeeld, gezien de keuze van het vuurbeeld een subjectief gegeven is. We nodigen je daarom uit om in onze haardenwinkel een duidelijk verschil te laten zien en voelen in de verschillende vuurbeelden van onze elektrische sfeerhaarden. Een elektrisch haardvuur kan onderverdeeld worden in een aantal technologieën:

De projectiehaard als elektrische sfeerhaard

De gepatenteerde Revillusion vlam-technologie van Dimplex verdubbelt de visuele diepte van de haard. Het systeem werkt met realistische vlammen die opstijgen uit het midden van de haard.De haarden van British fires werken met het zelfde systeem van projectie en combineren het elektrische vuur met echte houtset. De Inzethaard van Element 4 werkt ook met deze led projectie. De sfeerhaard van Charlton & Jenrick werkt ook met projectie, maar niet met LED's. Deze laatste is uiterst geschikt in een cinewall.

De hologramhaard 

De elektrische hologramhaard biedt een uiterst realistisch 3D-effect van vlammen. Hierbij wordt ook gewerkt met projectie (projectie, maar dan op een schuine plaat). De nieuwe hologramhaarden van Dru, M-design en Dimplex combineren het beeld van flakkerende vlammen, driedimensionale houtblokken en opgloeiende LED’s met geluid.

De waterdamphaard van Faber of Dimplex

Dimplex elektrische haarden met het Opti-Myst syteem creëren een 3-D vuurbeeld. Dit systeem haalt zijn vuurbeeld uit het vernevelen van water (opstijgende waterdamp) in combinatie met LED-technologie. Ook de Faber 'E-Matrix',uit het hogere segment, doet beroep op deze technologie. Dit vuurbeeld biedt echt realistische dansende vlammen (ledverlichting weerkaatst op de waterdamp).De levensechte houtstammen maken het beeld af. Je kiest zelf de opties, zoals een optionele bodem en top verlichting, wat kan zorgen voor een nog voller haardvuur.

 

Geïnspireerd?

Kom het vuur beleven in ons experience center in Poperinge of Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Maak jouw afspraak

Haarden Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Haarden Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64