De liftdeurhaard, de favoriete open haard van veel gezinnen

Wat is een liftdeurhaard?

De liftdeurhaard is een inbouwhaard op hout met een glazen wand die je op en neer kan schuiven.

Dankzij de ruit die je van boven naar beneden schuift kan je de liftdeurhaard open, halfopen of gesloten gebruiken. Heb je zin in een avond voor de openhaard? Dan schuif je gewoon het venster naar boven. Wil je graag optimaal rendement van de haard, dan schuif het venster dicht. 

Ook voor compacte ruimtes

Naast de ruimte voor de haard hoef je geen extra plaats voor de openhaard meer te voorzien in de ruimte. De deur draait namelijk niet open, maar schuift weg van onder naar boven

 

 

Warmte én sfeer

De ideale combinatie van warmte (als je de haard in gesloten toestand gebruikt) en van sfeer (als je de haard in open toestand gebruikt). In open toestand is het net een openhaard

Verschillende vormen

Bij liftdeurhaarden zijn naast het klassieke frontmodel verschillende haardvormen zoals de doorkijkhaard of de hoekhaard mogelijk. 

 

Onderhoudsvriendelijk

Deze houthaard heeft als voordeel dat het raam zeer makkelijk te poetsen is. Als je het vuur laat branden in open toestand vormt er zich ook geen roetaanslag op het venster.

Merken liftdeurhaarden

We voeren meerdere kwalitatieve merken die liftdeurhaarden aanbieden, zoals RaïsBarbas Bellfires en de Belgische liftdeurhaarden van M-Design. Elk haardenmerk heeft zijn eigen design en uitvoering.

De liftdeurhaarden van M-Design zijn standaard voorzien van een vonkenscherm, wat toelaat dat je de haard kan laten openstaan tijdens het branden. Er zijn twee uitvoeringen van M-Design. Ook de binnenwand van de haarden kan je zelf kiezen. Je kan de binnenwanden van de liftdeurhaard krijgen in chamoflex, wat beige is van kleur. Deze platen verspreiden goed de warmte naar de voorkant toe. Of je kiest voor een zwarte metalen binnenkant, wat meteen esthetisch strakker toont. Of je kiest voor een gietijzeren binnenwand, vormvast, maar iets duurder door zijn kwalitatieve, duurzame eigenschappen. 

 

 

Optimale verbranding

De liftdeurhaarden hebben weinig brandhout nodig om een hoog vermogen te halen. Kies je voor de automatische liftdeurfunctie bij M-Design, dan zal je haard helemaal optimaal branden dankzij de fijne afregeling die het systeem biedt. Zo bedien je met een druk op de knop de automatische liftdeur en het automatische vonkenscherm. De app op je smartphone of tablet maakt het zo makkelijk om deze houthaard te bedienen.

 

 

Geïnspireerd?

Kom het vuur beleven in ons experience center in Poperinge of Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Maak jouw afspraak

Haarden Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Haarden Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64