Elektrische inbouwhaard

Waarom kies je voor de elektrische inbouwhaard?

Woon je op een appartement en droom je van een haard? Dan is de elektrische haard inbouw of vrijstaand model de perfecte oplossing. We sommen graag enkele voordelen van de elektrische openhaard inbouw op.  

Waarom kies je nu voor de inbouwhaard elektrisch?

  • Geen rookkanaal nodig
  • Is voordeliger in prijs dankzij de beperkte installatiekost
  • Geen te hoog vermogen, slechts tot 2 KW
  • Geen brandvrije koker nodig rond een inbouw elektrische haard
  • Goede combinatie met zonnepanelen
  • Neemt niet veel ruimte in

 

Kan een elektrische inzethaard ook ingebouwd worden als een gewone sfeerhaard of houthaard?

Absoluut. Onze interieurvormgevers kunnen hier bij de elektrische inbouwhaard ook perfect een haardwand met tv creëren zoals bij de gashaard of houthaard. De wensen en behoeften rond de wand worden besproken en worden met zorg uitgetekend en op die manier ook gerealiseerd.

Het voordeel bij de elektrische haard is dat we geen rekening moeten houden met het gebruik van materialen rond brandveiligheid. Boven de haard kan een kastenwand komen, afgewerkt in ieder soort hout. De elektrische sfeerhaard geeft maar een beperkte warmte af zodat alles er rond veilig kan geplaatst worden.  Wil je  meer weten over hoe een ontwerp tot stand komt? 

Lees meer over de ontwerpfase

3 verschillende systemen bij de elektrische openhaard inbouw

Opti- myst:

Deze elektrische haard die haar vuurbeeld haalt uit het vernevelen van water in combinatie met LED. Dit systeem is zowel te verrkijgen bij de dimplex haarden en eveneens bij het hogere sigment van de Faber haarden. De Faber elektrische haard E MatriX heeft de body van de gashaard en wordt zoals de gashaarden ook standaard uitgerust met een app waardoor je de haard heel persoonlijk kunt instellen. 

Opti Virtual:

Dit unieke, gepatenteerde systeem van Dimplex combineert het beeld van flakkerende vlammen en driedimensionale houtblokken met opgloeiende LED’s, waaruit nu en dan vonken lijken weg te springen. Het geluid van knisperend hout maakt de beleving van een echt vuur helemaal compleet.

Revillusion

Het gepatenteerde Revillusion vuureffect van deze elektrische inbouwhaard zorgt voor levendige en realistisch ogende vlammen, die opstijgen uit het midden van de haard. Bovendien kun je de vlammen en de verlichting uitgebreid aanpassen.

Het Revillusion vlam-technologie verdubbelt de visuele diepte van de haard

 

 

Wil je de elektrische haard in het echt zien branden?

In onze showroom in Waregem en Poperinges hebben we de drie systemen opgesteld staan. Maak zeker even de tijd vrij om te komen voelen aan de warmte van de elektrische openhaard, te kijken naar de vlam en te genieten van de sfeer van de elektrische haard.  

Kom ze zeker bekijken

Geïnspireerd?

Laat je inspireren door onze toonzalen in Poperinge en Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.
Bezoek onze showrooms

Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64