Terug naar de individuele sfeerhaard

We kunnen het niet onder stoelen of banken steken maar de gas prijzen swingen de pan uit. Vaak horen we nu: stoken met een pelletkachel is goedkoop of schakel nu terug weer over naar het stoken met een houtkachel. Wij denken aan het gemak, het mooie design van de haard, het gezellig cocoonen en niet te vergeten.... het duurzaam verwarmen op gas.  

Cocoonen voor de gashaard, interessant voor je portemonnee. 

Nu is het inderdaad bijna onverantwoord om je volledige woning naar een temperatuur van 21 graden te brengen door middel van je gasketel van 30 KW.
Is het nodig om je inkomhal of je slaapkamer op die temperatuur te brengen?

Hou je woning constant op een temperatuur van 17  à 18 graden maar wanneer je thuis komt verwarm je met je individuele gashaard of kachel een paar graden bij, dat is ecologisch verwarmen.  Zo kan je genieten van de sfeer en gezellige warmte van je sfeerhaard en bespaar je de oplopende stookkosten van je totale woning. 

Enkele voordelen van stoken met individuele gashaard of kachel

• Je verwarmt enkel 1 lokaal, niet de volledige woning. 
• Het verbruik van een gashaard van 8 KW is een pak lager dan de CV ketel van 30 KW die nodeloos alle ruimtes opwarmt. 
• Enkel het venster dient 2 jaarlijks door de verbruiker te worden gepoetst. 
• Jaarlijks onderhoud wordt sterk aanbevolen. 
• geen dure onderhoudskosten. (voor op punt stellen van de haard zoals bij de pelletkachel) 
• Mooie vlam, strak design
• Brengt extra sfeer in je woonkamer

Ons gamma gashaarden

Nieuwste trends bij de gashaard

• Niet één, twee of drie gasbranders maar 7 verschillende branders in 1 gashaard.  Het doel is om op korte tijd een maximum in te stellen van bv 10 KW en dan gedurende langere tijd je verschillende branders af te zetten tot minimum 1.5 KW. 

 • Combinatie gashaard met zuinige elektrische verwarming.
Hier kan je genieten van een gashaard op het laagste vermogen van 1.5 KW, je ziet een gasvlam maar hebt niet de grootste vlam of dus ook niet het grootste gasverbruik EN dit in combinatie van LED verlichting in de houtstammen (opgelichte houtstam) en de bodem (gloeibed), zo ga je energie zuinig verwarmen

Geïnspireerd?

Laat je inspireren door onze toonzalen in Poperinge en Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.
Bezoek onze showrooms

Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64