M-design

M-design is een Belgisch merk dat zich toespitst vooral in gashaarden en houthaarden met strak hedendaags design en vooral de laatste technologieën.

Gashaard

In het gamma van de gashaarden biedt m-design zowel de kampvuurbranders " True vision" en de platte kei branders " luna" Daarin komen er steeds de verschillende vormen aan bod: zowel de doorkijkhaard, de hoekhaard als de inbouwhaard

Houthaarden

Bij de reeks hout inbouwhaarden kunnen we ook weer een indeling maken tussen de Liftdeur houthaard als de inbouwcassette op hout. De indeling op vorm komt ook volledig aan bod bij M-design: zowel de verticale modellen die eerder in de landelijkeen klassieke stijl voorkomen als de horizontale modellen die eerder in de moderne stijl voorkomen zitten in het gamma.

De oplossing voor de bestaande open haard

M-design heeft in haar gamma ook de Inbouwhaarden op gas en hout. Dit biedt een oplossing voor zowel klanten met een bestaande open haard als ter vervanging van een oude cassette. Deze inbouwhaarden bestaan dan ook op hout als op gas in 3 afmetingen.

Buitenhaarden, op gas en hout

De topper nu bij m-design is zeker wel de buitenhaardop gas. Deze is gemakkelijk verplaatsbaar, met gasfles aan te sluiten en maakt je avonden buiten gezellig en warm. M-design is nu ook uitgekomen met de buitenhaard op hout. Dit is een liftdeurhaard met vonkenscherm waar de BBQ grill standaard is in voorzien.

Ontdek een greep uit onze realisaties met een inbouwhaard

Laat je inspireren door onze toonzalen in Poperinge en Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Geïnspireerd?

Kom het vuur beleven in ons experience center in Poperinge of Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Maak jouw afspraak

Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64