Elektrische haarden in de kijker bij Verbeke haarden Waregem op Open Bedrijvendag

Open Bedrijvendag is bij ons elektrische haardendag! 

Elektrische haarden bij Verbeke haarden in Waregem

Kom langs op zondag 6 oktober in ons experience center voor elektrische haarden in Waregem. We zwaaien onze deuren open zodat jij de elektrische haarden, de haarden van de toekomst, kan komen beleven. Dat is het ook echt, een beleving.  

Terwijl de kinderen zich uitleven op het springkasteel nemen wij je graag mee in onze wereld. We zijn actief sinds 1927 als familiebedrijf. We zetten al jaren in op de laatste trends en ontwikkelingen, het is dan ook niet vreemd dat wij het ruimste aanbod elektrische haarden hebben staan van Vlaanderen. De aanwinst binnen onze sector. In onze dagelijkse werking werken we graag op afspraak om voldoende tijd te voorzien omdat we op maat werken. Open Bedrijvendag is daarom voor ons net een uitgelezen kans om het bredere publiek te laten kennismaken met de elektrische haard.

Ben je klaar voor jouw elektrische droomhaard met bijpassende haardwand?

We zijn trotse verdeler van merken zoals Faber, Dimplex, Dru, British Fires, Charlton & Jenrick… Wij leveren en installeren elektrische haarden in de regio West- en Oost Vlaanderen. We ontzorgen jou volledig! Woon je niet in deze provincies, informeer dan zeker naar onze elektrische haarden die je eenvoudig zelf kan komen ophalen en installeren. We hebben er een aantal in ons ruime aanbod! Onze interieurarchitect ontwerpt de mooiste elektrische haardwanden. Een elektrische haardwand kan zelfs al in een appartement of studio. Van super compact tot groots, echt alles is mogelijk. Ook de plaatsing van de elektrische haardwand is een stuk flexibeler dan bij een traditionele haardwand, waar je moet rekening houden met de plaats van het afvoerkanaal in de ruimte.

Zien we jou op 6 oktober?

Mogen we jou overtuigen van de voordelen van de elektrische haard op zondag 6 oktober tijdens Open Bedrijvendag?

Wist je dat de elektrische haard:

  • zorgt dat je kan genieten van een vlam zonder dat die warmte geeft. Je kan van deze sfeerhaard dus 4 seizoenen lang genieten.
  • een lagere installatiekost heeft.
  • je overal kan plaatsen, in elke ruimte.
  • gebruiksvriendelijk is.
  • milieuvriendelijk is.
  • onderhoudsvriendelijk is.
  • makkelijker in te werken is in een haardwand (bv met TV of kasten kan je veel dichter tot tegen de haard werken).
  • echt niet meer moet onderdoen naast de andere sfeerhaarden zoals hout of gas.
  • over de laatste nieuwe technologie beschikt.
  • ...

 

Kan je niet wachten tot 6 oktober? Of Open Bedrijvendag gemist? Maak dan snel je eigen persoonlijke afspraak. We reserveren graag de nodige tijd om je van alle uitleg te voorzien! 

 

Geïnspireerd?

Kom het vuur beleven in ons experience center in Poperinge of Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Maak jouw afspraak

Haarden Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Haarden Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64