Voorstelling nieuwe haarden van Barbas Bellfires

Barbas Bellfires haarden

Barbas Bellfires haarden is een Nederlandse fabrikant van haarden en kachels, zowel op gas en hout. In hun gamma bieden ze niet enkel de strakste gashaard aan maar ook de traditionele inbouwhaard die in de bestaande open haard kan ingebouwd worden. De hanghaard is ook een belangrijk onderdeel bij de soorten kachels, De hangkachel op gas als hout zijn nu echt wel de laatste trend. Om ons up to date te houden over hun nieuwigheden werden we uitgenodigd in de fabriekstoonzaal van Bellfires Barbas om even een kijkje te nemen

Gas Fire Panorama, de nieuwste ontwikkeling bij de gashaard

Barbas presenteerde aan Verbeke haarden hun laatste nieuwe technologie op gebied van de 3 zijdige hoekhaard. De Panorama heeft de gekende premiumbrander van de bestaande lijn maar deze is verder ontwikkeld en bestaat nu uit 7 branders zodat de haard nu voller en dieper brandt.

Deze gashaard is zowel verkrijgbaar met de gewone houtset maar Barbas biedt nu ook de mogelijk een 2 de keuze te maken voor de zwarte houtsetdecoratie, hiermee komt het vlammenspel van de nieuwe gashaard echt volledig tot zijn recht. Je kunt ook een keuze maken in een vlakke stalen achterwand maar nu ook kan je kiezen voor een achterwand van zwarte geribde plaat. De combinatie bij deze hoekhaard van de zevendelige brander, de zwarte houtset en de zwarte geribbelde achterwand geven je haard een unieke look.

Deze haarden staan dan binnenkort ook in onze showrooms te branden.

De Evolux, houthaard met liftdeur

Ook op gebied van houtkachels staat Barbas Belfires niet stil. De lijn van de houtgestookte inzethaarden wordt verder uitgebreid. De volledig luchtdichte, houtgestookte inbouwhaard met liftdeur heeft een robuuste look dankzij het 3 of 4 zijdig binnenkader van 8 mm.  Het fire screen is echt een leuke optie bij deze haard, zo kan je genieten van het geknetter van je vuur maar ben je toch veilig voor het spatten van gensters. De nieuwe opti - air luchtregeling maakt het voor de eindgebruiker zeer gemakkelijk om de haard autonoom te laten branden, zonder dat je constant je houthaard in het oog moet hebben. 

Technische ondersteuning voor nieuwe medewerkers

Tijdens het bezoek aan de fabriekstoonzaal van Barbas mocht onze nieuwe technisch verantwoordelijke Nicolas ook genieten van de nodige technische training. Gedurende de opleiding werden de verschillende branders vergeleken ( premium fire, line fire en center fire) maar werd ook aangeleerd hoe de verschillende onderdelen kunnen gecontroleerd en vervangen worden, wat heel belangrijk is voor onze eigen plaatsers en dus ook voor de klant. 

Het was dus een zeer leerrijke dag op technisch gebied, maar ook werden er al heel wat ideeën opgedaan om leuke ontwerpen met de nieuwste haarden aan onze klanten voor te stellen

Geïnspireerd?

Kom het vuur beleven in ons experience center in Poperinge of Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Maak jouw afspraak

Haarden Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Haarden Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64