Voorstelling 2021, nieuwste haarden bij Faber

Faber stelt zijn gamma haarden voor in 2021

De nieuwste trends 2021 bij de elektrische haarden en Faber gashaarden.

Als officieel dealer van de Faber gashaard en de elektrische haard is het natuurlijk evident dat we op de hoogte zijn van de laatste nieuwigheden op het gebied van de ontwikkelingen van de gashaard maar zeker niet minder belangrijk de evolutie van de Faber elektrische haard.

De fabrieksshowroom is zo opgesteld dat de beide brandstoffen uitvoerig kunnen geëtaleerd worden zodat wij als verdelers alle nieuwe systemen op voorhand kunnen bekijken. We krijgen dan natuurlijk ook de kans om als eerste de haarden te bestellen om deze in onze showroom te kunnen plaatsen. 

Hieronder krijgen jullie alvast een voorsmaakje van wat er binnenkort in onze showrooms nieuw zal staan.

Nieuwe MatriX hybrid, de Faber gashaard in combinatie met elektrisch vuur.

De nieuwe gas inbouwhaard MatriX haalt door het toevoegen van de HPL ( Hybrid Pro Light) LED-technologie nu nog meer uit de gashaard. Hierdoor wordt er heel wat minder gas verstookt en blijft het mogelijk om in nieuwbouw woningen een gashaard te plaatsen met een minimum vermogen van 1.5 KW. Door de verschillende branders die in de haard aanwezig zijn kan een vermogen ingesteld worden van 1.5 KW tot 12 KW. In combinatie met de Ledverlichting HPL die reflecteert op de houtstammen geeft dit een extra warmte gloed en dus een zeer naturel beeld.

Voordelen van de Faber gashaard

 • Minder gasverbruik
 • Minder warmte
 • Sfeer aanpassen in 1 klik
 • Warme gloed, zelfs zonder gasvlammen
 • Een sfeerhaard voor elke dag van het jaar

 

Faber ging van start met deze nieuwe branders en HPL systeem bij de doorkijkhaard en de roomdivider maar biedt deze opties nu op het volledige gamma MatriX 500 en 650 aan.In onze showroom zullen we zowel de dubbele branders met led bodemverlichting staan hebben maar voor de mensen die echt gaan voor de laatste nieuwe snufjes hebben we dan uiteraard ook deze nieuwe hybride haard staan

De MatriX Hybrid RD en ST viel in de prijzen: winnaar ‘Vlam van het Jaar’ award

De Faber MatriX hybride haarden zijn winnaar van een Poolse ‘Vlam van het Jaar 2020’ award geworden.  De jury noemde de haarden een ‘baanbrekende oplossing’ en ‘de eerste hybride haarden’. Faber is hiervoor uiteraard trots deze in ontvangst te mogen nemen, al was dit niet de eerste prijs dat ze voor de MatriX reeks kregen.

Een Faber gashaard zonder schouw?

Had je het idee om een gashaard in je appartement te plaatsen of heb je op de plaats waar je je haard wenst te plaatsen geen schouw dan biedt Faber haarden nu ook de mogelijkheid aan om al hun gashaarden te plaatsen waar geen schouw aanwezig is. Je kunt er X aantal meter mee verlopen, van op de haard via de kelder om zo de buitenkant van het huis te bereiken.

Advies nodig?

De elektrische haard met waternevel

De e-MatriX, de haard met het echte driedimensionale vlammen, het Faber opti myst systeem, bestond reeds al een jaar of 2.  De elektrische schouw brengt:

 • een warme gloed door zijn verlichting,
 • een echte vlam door zijn waternevel en
 • een warmte verspreiding via het haardglas.

Faber heeft echte het laatste jaar niet stilgezeten en zocht verder om deze haard te verfijnen, We mochten op de dealerdagen kennis maken met het nieuwe vuur de e-MatriX Mood

Wat is er nieuw aan de e-MatriX Mood?

 • De haard vormt zijn vlammen nog steeds vanuit de waterdamp maar dit wordt nu gecombineerd met de optie bodemverlichting en top verlichting zodat verschillende sferen in te stellen zijn.
 • De haard is standaard uitgerust met een app en dit zorgt dat je je elektrische haard volledig naar wens kunt instellen lichtsterkte, vlamhoogte, warmte afgifte…
 • Geringe warmte afgifte via het glasraam maar toch wat extra gezellige warmte
 • Nieuwe keramische houtblokken, zelf te schikken zodat je haardvuur er zeer naturel uit ziet.
 • Alle vormen zijn beschikbaar zowel de elektrische hoekhaard, het front model als de elektrische doorkijkhaard zijn mogelijk. 

De elektrische vrijstaande kachel

Wil je liever geen elektrische haard met schouw maar eerder een elektrische kachel?

Het voordeel hiervan is dat je

 • direct een afgewerkt product aankoopt.
 • Een realistische vlam hebt
 • Mogelijke warmte afgifte
 • Overal kunt plaatsten waar er een stopcontact is
 • Verschillende uitvoeringsmodelijkheden qua afwerking.

Binnenkort staat de Dimplex Natur 120, vrijstaande elektrisch kachel in onze beide showrooms.

Geïnspireerd?

Kom het vuur beleven in ons experience center in Poperinge of Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Maak jouw afspraak

Haarden Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Haarden Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64