Tuinhaard als sfeermaker

Tuinhaarden, BBQ haarden, terrashaarden, tafelhaarden, ...  vele namen voor deze sfeermaker in je tuin.

Tuinhaarden op gas of op hout

Met een tuinhaard op gas heb je een vermogen van 5 tot zelfs 10 KW, deze warmte maakt het mogelijk om buiten samen gezellig te tafelen. Je ziet de gashaarden voor buiten ook vaak in horeca of tuin.

Met tuinhaarden op hout verwarm je snel en intens. Natuurlijk is er sprake van wat rookontwikkeling, maar met een bbq haard met rookkanaal en wat handigheid heeft niemand er last van en kan je zalig genieten van de warmte en de geur van het gegrilde stukje vlees.

Buiten, op je terras, poolhouse of bijgebouw

Deze bovenvermelde types haarden worden vaak gebruikt om de poolhouse of tuinkamer extra sfeer te geven en warm te houden.

Terrashaarden zijn meestal bedoeld om extra gezelligheid te brengen, maar plaats je ze op een overdekt terras hebben ze de dubbele functie om te verwarmen.

Of wat dacht je van een elektrische haard in je tuinkamer? 

Heb je de warmte niet echt nodig in je tuinkamer dan kan een elektrische buitenhaard wel een ideale sfeermaker zijn.

 

BBQ en haard in één? Handig!

Een BBQ-haard is in de eerste plaats een haard die enerzijds warmte kan geven en dus zoals een standaard haard functioneert. De BBQ-tuinhaarden kan je ook omtoveren naar een BBQ. Deze tuinhaard wordt dan meestal ook op tafelhoogte geplaatst om makkelijk te kunnen grillen. Zo krijgt deze haard soms ook wel de naam tafelhaard

Geïnspireerd?

Kom het vuur beleven in ons experience center in Poperinge of Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Maak jouw afspraak

Haarden Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Haarden Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64