Gashaard inbouw

Het gemak van een inbouw gashaard

Vaak krijgen we de vraag van klanten wat ze kunnen aanvangen met hun bestaande open haard maar zonder die volledig af te breken. De gashaard inbouw kan perfect in een bestaande openhaard worden ingebouwd zonder veel aanpassingen te doen.

Voordelen van de gashaard inbouw

De inbouw gashaard maakt dat er geen constante tocht is via het openstaande rookkanaal

Een inbouwhaard gas is met een simpele druk op de knop op te starten

De ingebouwde gashaard kan soms ook nog als hoofdverwarming worden gebruikt.

De gascassette inbouw bestaat vaak in verschillende afmetingen en dus gemakkelijk in te schuiven zonder kap en breekwerk

Onze werkwijze bij het plaatsen van een inbouwhaard op gas

Stap 1: Showroom bezoek

Tijdens het showroom bezoek worden de verschillende merken ( Wellstraler, M-design en Barbas Bellfires) voorgesteld. Er wordt door de klant al een 1 ste keuze gemaakt in het design van de inzet gashaard

Stap 2: Afmetingen van de bestaande open haard

Tijdens een bezoek ter plaatse kunnen afmetingen van de open haard worden genomen. Belangrijk is dat de bestaande inbouwhaard niet meer in de opening aanwezig is.

Niet enkel de afmetingen van de haard moeten passend zijn maar technisch moet bekeken worden of het haalbaar is om het rookkanaal er in aan te sluiten. Ook op gebied van gasleiding wordt er gekeken via welke weg we de inbouw gashaard kunnen aansluiten.

 

Stap 3: De juiste gas inbouwhaard wordt voorgesteld.

Na een grondige studie kan de juiste inbouw gashaard worden gekozen worden en de laatste opties worden gekozen. De haard kan worden besteld en geplaatst.

Geïnspireerd?

Laat je inspireren door onze toonzalen in Poperinge en Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.
Bezoek onze showrooms

Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

 

Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64