Gashaard inbouw

Het gemak en de voordelen van een inbouw gashaard

Vaak krijgen we de vraag van klanten wat ze kunnen aanvangen met hun bestaande open haard maar zonder die volledig af te breken. De gashaard inbouw kan perfect in een bestaande openhaard worden ingebouwd zonder veel aanpassingen te doen. De inbouwhaard biedt nu zeker ook heel wat voordelen. Door de stijgende energieprijzen is het een stuk voordeliger om lokaal te verwarmen met je individuele gashaard in plaats van je volledige woning te gaan verwarmen tot 21 graden met je centrale verwarming. Lees hier meer over onze stooktips om te besparen op je gasverbruik. 

Voordelen van de gashaard inbouw

  • Energiebesparend doordat je de gascassette kan gebruiken als individuele verwarming om lokaal de temperatuur te verhogen als je er aanwezig bent zonder dat je centrale verwarming moet draaien om je volledige woning naar 21 graden te verwarmen. 
  • De inbouw gashaard maakt dat er geen constante tocht is via de openhaard 
  • Een inbouwhaard gas is met een simpele druk op de knop op te starten
  • De ingebouwde gashaard kan soms ook nog als hoofdverwarming worden gebruikt.
  • De gascassette inbouw bestaat vaak in verschillende afmetingen en dus gemakkelijk in te schuiven zonder kap en breekwerk

Onze werkwijze bij het plaatsen van een inbouwhaard op gas

Stap 1: Showroom bezoek

Tijdens het showroom bezoek worden de verschillende merken ( WellstralerM-design en Barbas Bellfires) voorgesteld. Er wordt door de klant al een 1 ste keuze gemaakt in het design van de inzet gashaard

Plan je bezoek

Stap 2: Afmetingen van de bestaande open haard

Tijdens een bezoek ter plaatse kunnen afmetingen van de open haard worden genomen. Belangrijk is dat de bestaande inbouwhaard niet meer in de opening aanwezig is.

Niet enkel de afmetingen van de haard moeten passend zijn maar technisch moet bekeken worden of het haalbaar is om het rookkanaal er in aan te sluiten. Ook op gebied van gasleiding wordt er gekeken via welke weg we de inbouw gashaard kunnen aansluiten.

Je kan je showroombezoek maximaal voorbereiden dankzij onze uitgebreide checklist.

Stap 3: De juiste gas inbouwhaard wordt voorgesteld.

Na een grondige studie kan de juiste inbouw gashaard worden gekozen en de laatste opties worden gekozen. De haard kan worden besteld en geplaatst door ons enthousiast team van experts.

Geïnspireerd?

Kom het vuur beleven in ons experience center in Poperinge of Waregem. We luisteren er naar je wensen, delen onze expertise en laten je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen streven we keer op keer naar die oplossing die helemaal bij je persoonlijkheid en wensen aansluit.

Maak jouw afspraak

Haarden Poperinge

Ouderdomseweg 10 -12
8970 Poperinge
057/33 30 07

BE 0422.661.761

info@verbekehaarden.be

Haarden Waregem

Textielstraat 2
8790 Waregem
056/77 34 64